ŠA ZAPROSIO MIONU JOVANOVIĆ! Reper prekinuo program ZBOG VAŽNOG SAOPŠTENJA! (GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekujemo rijaliti venčanje!

ŠA ZAPROSIO MIONU JOVANOVIĆ! Reper prekinuo program ZBOG VAŽNOG SAOPŠTENJA! (GALERIJA)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Pixabay.com

U sklopu popularne emisije "Istina-izazov", koja se odvija u okviru rijalitija Elita 8, publika je doživela neočekivan preokret kada je Aleksandar Anđelković, poznatiji kao Aca, došao na red da izvrši postavljeni zadatak. Aca je morao da poljubi u vrat tri učesnice koje su mu se najviše dopadale, što je izazvalo uzbuđenje iščekivanja među gledaocima.

Aca izabrao tri srećnice

U zadatku koji je izazvao burne reakcije, Aca je odlučio da poljubi Keti, Kristinu Mateski i Sandru, što je svakako bilo iznenađenje za sve prisutne. Izbor učesnica koje su imale tu čast da budu poljubljene od strane Aće, nije prošao neprimećeno, te je ova situacija dodatno začinila emisiju.

Neočekivana prosidba u rijalitiju!

Nakon što je Aca obavio svoj zadatak, red je došao na Nenada Aleksića, poznatijeg kao Ša, koji je izabrao istinu - da nabroji pet vrlina Anđele Đuričić. Međutim, njegov odgovor je iznenadio sve prisutne. 

 - Mislim da ima samo jednu jedinu vrlinu, a ta vrlina je Gastoz. Molim vas, samo tišinu sad želim. Miona, da li bi se udala za mene? - upitao je Ša.

- Da - kazala je Miona Jovanović.

Očigledno je da su neočekivani odgovori i dešavanja u emisiji "Istina-izazov" ostavili dubok utisak na publiku i učesnike. Detalje ovog iznenađujućeg događaja možete pogledati u priloženoj galeriji.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading