DRAMA! Anđelo Ranković NESTAO, traži se HITNA INFORMACIJA gde se nalazi!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelo Ranković napravio šok odluku!

DRAMA! Anđelo Ranković NESTAO, traži se HITNA INFORMACIJA gde se nalazi!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Anđelo Ranković

Bivši rijaliti učesnik Anđelo Ranković izazvao je veliku pažnju javnosti kada je neočekivano odlučio da ugasi svoj Instagram profil neposredno nakon raskida sa Anitom Stanojević. Ova odluka izazvala je brojne spekulacije među njegovim pratiocima, koji su se pitali zbog čega je doneo takav korak.

Pre nego što je ugasio svoj profil, Anđelo je objavio fotografiju koja je pokazivala da napušta Beograd, što je dodatno podgrejalo interesovanje javnosti za njegovim životom nakon raskida sa Anitom. Mnogi su se zapitali šta se to dešava sa Anđelom i da li je odlučio da započne novu životnu avanturu na drugoj lokaciji.

Republika

Foto: Insagram.com

Anđelo Ranković ugasio Instagram

 


Otkako je Anđelo ugasio svoj Instagram profil, mnogi su pokušavali da dokuče razloge iza ove odluke. Dok su neki spekulisali da je to možda bio način da se distancira od javnosti nakon raskida, drugi su smatrali da je možda želeo da se fokusira na privatni život i da se povuče iz sveta društvenih mreža.

Iako je mnoge iznenadilo gašenje njegovog profila, fanovi i pratioci su nestrpljivo iščekivali njegov povratak na društvene mreže, nadajući se da će Anđelo uskoro ponovo biti aktivan na Instagramu i podeliti sa njima nove detalje iz svog života.

Foto: Instagram.com

Anđelo Ranković Instagram

 


Anđelova odluka da ugasi Instagram profil nakon raskida sa Anitom Stanojević definitivno je izazvala burne reakcije i interesovanje javnosti. Dok se spekuliše o razlozima iza ove odluke, jedno je sigurno - Anđelo je i dalje tema o kojoj se intenzivno diskutuje, a njegovi pratioci nestrpljivo iščekuju njegov eventualni povratak na društvene mreže.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading