GASTOZ SPREMIO ANĐELI PAKLENU OSVETU! Ona ga PONIZILA pred svima, evo KAKO će joj UZVRATITI

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper nikad očajniji!

GASTOZ SPREMIO ANĐELI PAKLENU OSVETU! Ona ga PONIZILA pred svima, evo KAKO će joj UZVRATITI

Foto: ATA Images/estock/ST

Nenad Marinković Gastoz nije krio svoje nezadovoljstvo nakon što je Anđela Đuričić odbila da mu pruži zagrljaj. Vidno uznemiren, aktuelni učesnik rijalitija "Elita 8" je glasno izrazio svoje razočaranje, ističući koliko mu je stalo do nje. Iako su ga prijatelji savetovali da se distancira i "udari čežnju", on nije bio spreman da prihvati tu ideju, produbljujući time svoju frustraciju.

Naime, takmičarka Jordanka Denčić Džordi pokušala je da uteši Gastoza i savetovala mu da se distancira od Anđele, ali on nije bio voljan da razmotri tu opciju. Gastoz je istakao da ne želi da se ponaša prema Anđeli kao prema drugim devojkama, te da želi da bude gospodin, ističući da će sve to naplatiti. Njegova emotivna reakcija na savet prijateljice pokazala je koliko je ranjiv u odnosu sa Anđelom.

- Je l' ona normalna? Ovo je baš ponižavanje i nije u redu. Ne mogu ništa da tražim jer sam rekao da neću, ali ovo je poniženje. Meni će drugari da pomere d*pe zbog ovoga. Ja neću smeti da priđem nekoj ribi. Ona mene pipa kao lek da sam joj doneo - govorio je Gastoz.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Gastoz neće da se distancira od Anđele

- Šta misliš da se malo udaljiš od nje? - pitala je Džordi.

- Radim joj to i uvek dobijem ono što želim, ali ne želim to da radim jer je ranjiva. Ne mogu sa njom kao sa drugima, neću da budem konj. Ja ispadam p*čka u svojim očima, ali možda i u njenim? Istopio sam se sad ja, pa nek a me zagrli i pokupi. Sad ću da joj priđem, ma neću - pričao je reper.

- Udalji se malo. Treba malo više da se potrudiš - rekla je Džordi.

- Do sad bi tri zatrudnele. Šta je ovo? - nastavio je Marinković.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Gastoz neće da se distancira od Anđele

- Treba da se distanciraš, veruj mi - dodala je učesnica "Elite 8".

- Neću da se distanciram. Ja ću da budem gospodin, a onda ću sve da joj naplatim. Ona je mala beba, a mene radi na budalu. Zbog koga sam ja propušio? - nastavio je da kuka Gastoz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading