BRUTALNA SVAĐA NESUĐENIH LJUBAVNIKA: "Proradili kompleksi..." Obezbeđenje ih u zadnji čas sprečilo da se FIZIČKI OBRAČUNAJU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kačavenda i Rajačić razmenili sve emocije od ljubavi do mržnje.

BRUTALNA SVAĐA NESUĐENIH LJUBAVNIKA: "Proradili kompleksi..." Obezbeđenje ih u zadnji čas sprečilo da se FIZIČKI OBRAČUNAJU!

Foto: Printskrin TV Pink

Tokom podele budžeta u Beloj kući došlo je do žestokog sukoba Milene Kačavende i Uroša Rajačića. Naime, pale su teške reči, a Kačavenda je posle vrebalnog okršaja počela da prati Rajačića u stopu do iznemoglosti, kako bi ga još više isprovocirala. 

Ajde, picopevac, šta si se naložio ovde, bre, kakav si ti frajer nemoj da te uništim ovde. Šta oćeš od mene - vikala je Milena za njim, dok ih je opkoljavalo obezbeđenje. 

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Milena Kačavenda prati Uroša u stopu, a njih oboje obezbeđenje

- Ajde, Milenko, babo jedna, idi dahći vereniku na telefon, budalo jedna raspala. Nemoj da te diskvalifuikujem ovde i da te rešim za dve sekunde - odbrusio je Rajačić.

- Jedva čekam da te neko ovde razvuče kao kantu, budalo jedna, veliki šmeker, a kompleksaš težak - nastavila je da podbada Kačavenda.

- Pa jesam veliki šmeker, htela si da budeš sa mnom babetino, sad kad sam te odbio proradili kompleksi - rugao joj se Uroš.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Milena Kačavenda i Uroš Rajačić u klinču

Podsetimo, Rajačić je tokom ove sezone odmah nastupio kao veliki zavodnik, pa se na početku rijalitija zalepio za Milenu u nameri da je osvoji. Pošto je završio u krevetu sa Ivanom Keneški, njihovo blisko druženje je time prekinuto, a Kačavenda je tada tvrdila da je imala nameru da ga voza još mesečak dana, a onda da ga otkači. 

Međutim, nije se dugo zadržao pored Ivane, već je rasturio vezu Milani Šarac i onda u intat glumio da mu je do nje stalo na poseban načim. Međutim, ni sa njom se nije dugo zadržao već je počeo da divlja čim je video da se Ivana muva sa Miminim bivšim dečkom Grujom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading