ZVANIČNO IZABRAN NOVI VOĐA! Kad su čuli njeno ime svi se IZBEZUMILI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petar Ilić rešio je da zakuva čorbu u Eliti 8!

ZVANIČNO IZABRAN NOVI VOĐA! Kad su čuli njeno ime svi se IZBEZUMILI!

Foto: ST/N.PANČIĆ, Shutterstock

U poslednjoj epizodi rijalitija "Elite" došlo je do neočekivanog obrta kada je učesnik Petar Ilić izbačen iz kuće nakon što je dobio najmanji broj glasova publike. Još veće iznenađenje usledilo je kada je u studiju napisao pismo u kojem je imenovao novog vođu, a Nenad Marinković Gastoz, prethodni vođa, pročitao je pismo u kojem je Petar imenovao Jelenu Ilić Marinković za novog vođu. Ovaj neočekivani potez izazvao je burne reakcije u studiju, posebno kada je Jelena prokomentarisala ovu odluku.

- Dragi Elitari nadam se da ćete me zaboravite brzo kao i ja vas. Novi vođa će biti Jelena Ilić Marinković. Želim vam paklenu nedelju - glasilo je pismo.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jelena Ilić Marinković novi vođa u Eliti 8

 


Nedavno, Jelena Ilić Marinković je javno iznela svoje nezadovoljstvo zbog svog cimera Petra Ilića, poznatog kao Ćirilo. Ona nije štedela reči kada je opisivala navodnu nehigijenu svog cimera, ističući da se nije okupao sedam dana i da je situacija u njihovom zajedničkom prostoru bila nepodnošljiva. Njene reči su izazvale žučne rasprave i komentare među učesnicima i publikom.

Ova situacija sigurno će dodatno zakomplikovati odnose među učesnicima u rijalitiju "Elite" i uneti novu dozu napetosti i konflikata u kuću.

Izbačenje Petra iz "Elite" i imenovanje Jelene za novog vođu definitivno će uneti nove dinamike i tenzije u kuću, te će biti interesantno videti kako će se ova situacija odraziti na dalji tok dešavanja u rijalitiju. S obzirom na burne reakcije u studiju i sukob između Jelene i Petra, očekuje nas uzbudljiva nedelja u "Elite" kući. Ostaje nam da pratimo dalji razvoj događaja i vidimo kako će se situacija dalje odvijati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading