ZVANIČNA ODLUKA VELIKOG ŠEFA! Obezbeđenje ga odmah izvelo iz Bele kuće, STIGLO PISMO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef se oglasio o nedoličnom ponašanju Boža Franića!

U Beloj kući, popularnom rijaliti programu ,,Elita 8", došlo je do žestokog sukoba između učesnika Bože Franića i Stefana Korde, što je izazvalo reakciju obezbeđenja i donošenje odluke od strane Velikog šefa.

Sukob je izbio tokom igre sa Stefanom Korde, kada je Franić ušao u crveno zbog Kordine primedbe da se previše dere i da mu ne može da se spava. Franić je reagovao burno, čak toliko da mu je pala roletna, a potom je počeo glasno da urla na Kordu.

Veliki šef je brzo reagovao na ovaj incident i doneo odluku da Franić bude kažnjen, te je ostao bez mesečnog honorara. Ovo je jasna poruka da se takvo ponašanje ne toleriše u Beloj kući.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Božo Franić kažnjen

 


Sukobi među učesnicima rijaliti programa nisu retkost, ali ovakve žestoke reakcije i brza reakcija produkcije definitivno privlače pažnju gledalaca i javnosti.

Obezbeđenje Bela kuće je brzo reagovalo kako bi sprečilo širenje sukoba i veći haos u kući. Njihova intervencija je bila ključna u smirivanju situacije i sprečavanju eventualnih fizičkih sukoba među učesnicima.

Život u rijaliti programu može biti izuzetno stresan i napet, posebno kada su u pitanju dugotrajni boravak i konstantna izloženost kamerama. Ovo može dovesti do sukoba i napetosti među učesnicima, što je jasno pokazao i ovaj incident.

Sukob između Bože Franića i Stefana Korde u Beloj kući definitivno je izazvao veliku pažnju javnosti, a brza reakcija obezbeđenja i odluka Velikog šefa dodatno su istakli ozbiljnost situacije. Ostaje da se vidi kako će se odnos između učesnika dalje razvijati i da li će slični incidenti ponoviti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading