ANĐELA NA APARATIMA: Dok ona tvrdi pazar, Gastoza već PUCA ROMANTIKA sa novom cimerkom (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Između Ukrajinke Sofi i Nenada Marinkovića se desila fatalna privlačnost.

ANĐELA NA APARATIMA: Dok ona tvrdi pazar, Gastoza već PUCA ROMANTIKA sa novom cimerkom (FOTO)

Foto: printskrin instagram

Čim je ugledao lepu Ukrajinku Sofiju Tikačenko, i ne znajući da je ona već bacila pik na njega, Nenad Marinković Gastoz odlučio je da je lično on provede kroz imanje u Šimanovcima. 

Tokom obilaska imanja, Sofija je otkrila da Gastoz i ona imaju zajedničku drugaricu, koja je očigledno ostavila pozitivan utisak na njega.

Republika

Foto: printskrin instagram

Sofi Tikačenko otkrila Gastozu da imaju zajedničku drugaricu

Ova zanimljiva činjenica budi dodatnu radoznalost kod publike, koja sada sa nestrpljenjem očekuje da vidi kako će se odnos između Gastoza i Sofije dalje razvijati.


S druge strane, mnogi se pitaju da li će Gastozovo zbližavanje sa Sofijom probuditi ljubomoru kod Anđele Đuričić, koja sve vreme pred njim trvdi pazar.

Nakon nedavnih događaja u rijalitiju, publika je znatiželjna da vidi da li će ovo stvoriti neki novi preokret u odnosima unutar Elitnog para.

Ovaj neočekivani razvoj događaja sigurno će držati gledaoce u neizvesnosti, a kako će se situacija dalje odvijati ostaje da se vidi u narednim epizodama.
Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđeli Đuričić bi uskoro moglo odzvoniti zbog Sofije

Nenad Marinković Gastoz definitivno pokazuje da je spreman da preuzme ulogu ozbiljnog domaćina, dok će odnosi između njega i devojaka u kući nastaviti da intrigiraju publiku.

Inače, mlada Ukrajinka privukla je dosta pažnje svih učesnika "Elite 8", prvenstveno svojim atraktivnim izgledom, ali i simpatičnim izgovorom srpskog jezika koji je učila samo razgovarajući sa našim ljudima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading