UKUĆANI NASRNULI NA UROŠA STANIĆA, NASTAO KARAMBOL U ELITI! Napravili mu sačekušu, svi završili u bazenu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos u cik zore, učesnici "Elite" odlučili da se našale sa Urošem Stanićem, pa sve zakomplikovali.

UKUĆANI NASRNULI NA UROŠA STANIĆA, NASTAO KARAMBOL U ELITI! Napravili mu sačekušu, svi završili u bazenu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Stanić i Najo

Jedan običan dan u rijaliti šou programu "Elita 8" pretvorio se u pravu malu avanturu kada su se učesnici Džordi i Peja odlučili da uskoče u bazen. Međutim, ono što niko nije očekivao jeste da će Nenad Marinković Gastoz i Nikola Škatarić Najo odlučiti da se našale na račun svog cimera Uroša Stanića.

Kako je Džordi skočio u bazen, Gastoz i Najo su smislili plan da se našale sa Urošem. Gastoz mu je skinuo bubicu, dok ga je Najo poneo do ivice bazena i ubacio ga unutra. Uroš je iznenada završio u vodi, a kada je izašao, odmah se obratio Gastozi, koji je bio sav u suzama od smeha.

Nakon što je izašao iz bazena, Uroš Stanić je bio iznenađen neobičnom šalom koja mu se dogodila. Ipak, kako je u pitanju samo bezazlena šala, Stanić se nije naljutio na svoje cimere. Gastoz se nije mogao suzdržati od smeha nakon ovog događaja, dok je Najo takođe bio vidno zadovoljan svojom "šalom" koju su priredili Urošu. Njih dvojica su se smejali i prepričavali ovaj događaj sa ostalim cimerima u vili.

 

Podsetimo, Uroš Stanić i Nenad Marinković Gastoz odgovarali su na pitanja predstavnika sedme sile u emisiji "Pitanja novinara". U jednom trenutku situacija je izmakla kontroli kada je Uroš naskočio na Gastoza, jer mu je on rekao da skrati priču.

- To mi je simpatična priča i romantična, ja sam njih podržao. Meni deluje kao iskrena, šarmantna priča. On osvaja mkic po mic, svaki dan je nasmejava. On zbog njega ne skida osmeh s lica. Čajanka se nije desila, ali su se zbližili u Odabranima. sofija je lukava lisica, prelakirana i perfidno je pokušala Anđelu da ponizi i ubaci Gastozu nešto što nije rekao. Pokušala da rečenicu kaže u koristi koja njoj odgovara. Sofija vidi konkurenciju u Anđeli i Gastozu. Pokušavaju da ih udalje i zaustave priču. Ja mislim da je Anđela ovo prekinula na silu jer se plaši. Zna se u kom smeru je išlo - govorio je Uroš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading