UZNEMIRUJUĆI SNIMAK MODRE UČESNICE ELITE! Bivša takmičarka kompletno u zavojima, ne može da ustane iz kreveta!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Elite 7" trenutno ne liči na sebe.

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK MODRE UČESNICE ELITE! Bivša takmičarka kompletno u zavojima, ne može da ustane iz kreveta!

Foto: instagram.com/printscreen

Bivši zadrugar Nikola Lakić novi je učesnik rijalitija "Farma 8". On se danas pojavio na lekarskom pregledu za buduće učesnike projekta koji startuje za dva dana, a ekipa našeg portala obavila je intervju sa njim.

- Ovo je sedmi rijaliti, muka mi je od života, ali mi nije muka od para. Coki je muka, ali pošto smo dobili prinovu, macu, nadomestiće me. Jedva čekam da se vratim kući da skupljam dlake. Teško mi pada što odlazim od sina, tu sam najslabiji. Ulazim zbog njega, zbog porodice - rekao je Lakić, pa nastavio:

Republika

Foto: Republika/Goran Doljančević

Nikola Lakić

 

- Ako vidim Lejdi Di, možda se zagrlimo, možda opletemo, sve zavisi od prvog vajba - dodao je.

Međutim, čini se da Lejdi Di još uvek nije spremna za rijaliti, s obzirom da je danas objavila uznemirujući snimak, gde je potpuno modra, u zavojima i gotovo da jedva govori. Ona je objasnila da je operisala nos, ali to nije sve. Korigovala je spuštene kapke, a detalje će postepeno iznositi, s obzirom da je još u procesu oporavka:

- Pratite storije, biće slika pre i posle o svemu,sto se nosa tiče, imala sam devijaciju i nisam mogla da dišem na nos uopste, a spuštene kapke sam imala od kada znam za sebe. Pratite sve pricacemo i o ishrani i gubitku 65kg - napisala je ona u opisu snimka na Instagramu.

 

 

Lejdi je otkrila kako je smanjivala prethodno želudac, ali da će fotografije stomaka tek naknadno pokazati, jer i dalje ima pojas i nije moguće videti rezultate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading