Milan Milošević u Minskom prvi put otkriva: Ovo je istina o mom intimnom opredeljenju!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević progovorio je o temama o kojoma ne priča tako rado, te je otvorio dušu i priznao koga voli, sa kim spava, zbog čega se kaje i šta je to što kolegama ne može da oprosti. Dotakao se i nekih učesnika koje je raskrinkao.

Milan Milošević u Minskom prvi put otkriva: Ovo je istina o mom intimnom opredeljenju!

Foto: Republika

Milan Milošević kod voditeljke Sanje Arsić otvorio je dušu i pričao i jako opipljivim temama. Iznenađen je bio kada je voditeljka direktno pitala kog je seksualnog opredeljenja. U prvi mah joj je odbrusio da je nekulturno postavljati pitanja takvog sadržaja, ali je na kraju ipak rešio da odgovori i sa tom temom završi. Takođe, dotakao se i Jovane Jeremić za koju kaže da joj se sve može.

"Jovani se sve može, ja nju mnogo volim. Ona želi da šokira i izaziva pažnju i to joj super ide. Ona će dovesti Trampa i u Jutarnji, uopšte se ne bih iznenadila. Zamislite jašu ona i Tramp konja, snimaju džinglove. Ili Tramp sa Zoricom Marković skače u bazen kod Dragančeta. Moram da kažem i to, da se Jovana i Dragan baš vole i on joj je ogromna podrška u svemu", iskren je Milan koji je objasnio i svoj odnos sa Darkom Tanasijevićem i da li se privatno čuju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading