SRAMNO I JADNO! Terza javno prevario TRUDNU VERENICU! Ščepao Sofiju, pao najsočniji POLJUBAC! (GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bori popustile kočnice, pa se prepustio strastima!

SRAMNO I JADNO! Terza javno prevario TRUDNU VERENICU! Ščepao Sofiju, pao najsočniji POLJUBAC! (GALERIJA)

Foto: printscreen/RTV Pink

Borislavu Terziću Terzi su sinoć potpuno popustile kočnice tokom žurke u "Eliti 8". Naime, Terza je malo više popio i zaboravio na svoju trudnu verenicu Milicu Veličković, koja svakodnevno prati dešavanja iz rijalitija. Bora je privukao atraktivnu Sofiju Janićijević u dvorištu i krenuo da je ljubi u glavu pred Slađom Lazić Poršelinom.

Nakon nekoliko trenutaka, Terza je poljubio i u usta pred Poršelinom, koja je ostala šokirana.

Podsetimo, Milica i Terza su se upoznali u "Eliti 7", gde su stupili u ljubavnu romansu tokom koje je ona ostala u drugom stanju, što ih je još više zbližilo.

Ubrzo po izlasku iz rijalitija usledila je veridba, a samo nekoliko dana nakon što je Milica ispratila Terzu u novu sezonu u koju je, prema sopstvenom priznanju, ušao kako bi njima i detetu koje je na putu rešio stambeno pitanje, pao je na šarm Sofije Janićijević.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Milica Veličkjović ne zna šta da radi

Milica se nedavno oglasila nakon novih Terzinih poteza.

- Ne znam u kom svetu on misli da bih ja odobrila to njegovo, kako on kaže, druženje sa vernicom ili sa bilo kojom drugom devojkom i da mi ne smeta. Jako mi je žao što mu ljudi skreću pažnju da sam ja kući trudna i da mi nabija stres, a on to ne shvata ili ne želi da shvati. Ne znam zaista gde je nestala ta empatija prema bar bebi, ako je već prema meni nema - ispričala je Milica za Pink nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Trsha

25.09.2024 12:07

Kada covek pomisli da nema nize, oni probiju dno!!! Pijani preljubnik, covek bez karaktera, empatije, bez osecaja za nerodjeno dete, a sta reci za mladu Sofiju, koja je za sebe izjavila da je egoista, osoba koja misli samo na sebe i nije je nimalo briga kada povredjuje druge!!! Njena mama je izjavila da je ona super cura sa puno kvaliteta?!? Pa draga gospodjo mama videli smo sve Sofijine "kvalitete". Draga Milice, cuvaj sebe i bebu, ako je ikako moguce nemoj da se sekiras i nerviras, misli na sebe i bebu. Iako te nisu prihvatili Terzini, karma im vec vraca, ova mala ce ih razbucati samo tako. Imace oni dovoljno vremena za kajanje. Ati sebe nemoj ponizavati i spustati se na njihov nivo, jer si predivna, prelepa, prepametna mlada zena. Svako dobro ti zelim i cuvaj nam bebu.

Maja

26.09.2024 11:41

Terza zna da od veze sa Milicom bez obzira na dete nema ništa. A ujedno malo zabave što da ne priušti.