OVO JE GASTOZOVA DEVOJKA?! Isplivala FOTKA - ušao u Elitu 8 sa TAJNIM dogovorom, Anđela NIJE SVESNA šta joj se sprema! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper ostavio izabranicu u spoljnom svetu, evo kako ona izgleda!

OVO JE GASTOZOVA DEVOJKA?! Isplivala FOTKA - ušao u Elitu 8 sa TAJNIM dogovorom, Anđela NIJE SVESNA šta joj se sprema! (FOTO)

Foto: ATA Images

Nenad Marinković Gastoz, popularni srpski influenser, pevač i rijaliti zvezda, ponovo se vratio na male ekrane ušavši u osmu sezonu rijalitija "Elita". Njegov ulazak u jedan od najgledanijih formata izazvao je veliku pažnju publike, ali i medija, pogotovo zbog činjenice da je navodno ostavio svoju novu, misterioznu devojku u spoljnom svetu.

Naime, iako je Gastoz godinama poznat po burnim vezama i ljubavnim aferama koje su često bile u centru pažnje, ovog puta se odlučio da svoju emotivnu vezu zadrži daleko od očiju javnosti. Na društvenim mrežama osvanula je intrigantna objava koja je dodatno rasplamsala priče o njihovom odnosu. Kako se navodi, Marinkovićeva izabranica živi u njegovom stanu i brine se o psu, kojeg mu periodično dovodi u Šimanovcima kako bi ih viđao.

Republika

Foto: printscreen

Ovo je devojka Nenada Marinkovića Gastoza?

Devojka živi u Gastozovom stanu. Nisu raskinuli, sa ovakvim devojkama se ne raskida. To što se on sprda unutra, nema veze. On zna da su prave vrednosti napolju, zato je i tražio da viđa pomeranca (devojku). Unutra su one za pražnjenje. Doviđenja, kako ste - stoji u opisu objave koja je osvanula na društvenim mrežama.

Inače, nakon što je izašao iz pritvora u Tajlandu i deportovan za Srbiju, Marinković je istakao da mu je devojka bila neizmerna podrška, kao i da će joj biti zahvalan do kraja života.

- Ona je mene kupila za sva vremena. Moraću spomenik da joj dignem, najveći u sred centra grada. Ona je bila nešto neverovatno. Njen požrtvovanost, cimanje od prvog dana, nešto neverovatno. Ja joj se zahvaljujem i tek ću da joj se zahvalim baš lepo, i jedva čekam jer je stvarno bila, ne čovek, nego ozbiljna čovečina, i hvala joj na tome. Dok za kumove to ne mogu da kažem, izdešavalo se tu svašta. Sto ljudi, sto ćudi, ni ne interesuje me baš da pričam o njima - rekao je rijaliti učesnik za "IDJTV".

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Gastoz zahvalan devojci na podršci tokom pritvora u Tajlandu

Međutim, uprkos ljubavi koju neguje prema devojci, Gastoz je uvek bio poznat po svojoj dinamičnoj i temperamentnoj prirodi, pa se očekuje da njegov boravak u "Eliti 8" donese dosta uzbuđenja, zabave i potencijalnih sukoba. Publika s nestrpljenjem čeka da vidi kako će se Nenad nositi sa iskušenjima rijaliti života, ali i kako će njegova devojka reagovati na sve što će se dešavati unutar kuće.

Podsećanja radi, još od samog ulaska na imanje u Šimanovcima, gledaoci su mogli da zaključe da je Gastoz "bacio oko" na cimerku Anđelu Đuričić, međutim, ona još uvek nije "pala" na njegov šarm i drži odstojanje. Da li je u pitanju rijaliti igra ili će reper biti još jedan učesnik koji će prevariti svoju partnerku, vreme će pokazati.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Gastoz bacio oko na Anđelu Đuričić?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading