MATEJA NE ZNA ŠTA GA ČEKA SA ANELI! Matijeviću stiglo upozorenje, mora odmah da se udalji od Ahmićeve!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veza Aneli Ahmić i Mateje Matijevića iznenadila je i bivše učesnike Elite.

MATEJA NE ZNA ŠTA GA ČEKA SA ANELI! Matijeviću stiglo upozorenje, mora odmah da se udalji od Ahmićeve!

Foto: ATA Images

Bivši učesnik rijalitija "Elita 7", Mensur Ajdarpašić, dao je svoje iskrene komentare o trenutnim dešavanjima u rijalitiju Elita 8, bez dlake na jeziku. Govoreći o odnosu između Mateje Matijevića i Aneli Ahmić, Ajdarpašić je istakao da je taj odnos zaista zanimljiv.

- Zanimljiv mi je taj odnos. On očigledno ne zna u šta se uvalio.

Kada je reč o nabacivanju Borislava Terzića Terze Sofiji Janićijević i izdaji trudne Milice Veličković, Mensur Ajdarpašić nije štedeo reči. 

Republika

Foto: RTV Pink printscreen

Mensur Ajdarpašić

 

- Terza ne zna gde bije. Poludeo je totalno, zaneo se totalno. Biće ovo predviđam mučna sezona za njega - izjavio je Mensur za Pink.

Mensur Ajdarpašić je još jednom pokazao da nema dlake na jeziku kada je reč o komentarisanju aktuelnih dešavanja u rijalitiju Elita. Njegove iskrene reči sigurno će izazvati burne reakcije i dodatno zakomplikovati već napetu atmosferu unutar ovog televizijskog formata.

Mensur Ajdarpašić, poznat po svom učešću u rijalitiju "Elita," rođen je 3. septembra 1997. godine u Baru. Njegova popularnost je porasla 2020. godine kada je postao učesnik treće sezone rijalitija "Zadruga". Pre nego što je ušao u svet rijalitija, bavio se modelingom i kik-boksom.

Tokom treće sezone "Zadruge," Mensur je imao značajan sukob sa Vladimirom Tomovićem, dok je njegova veza sa Minom Vrbaški bila u fokusu medija. Njihova veza je izazvala mnogo pažnje zbog čestih svađa koje su ponekad vodile do ozbiljnih konflikata i povreda. Na kraju, Mensur je završio na trećem mestu te sezone. Nakon izlaska iz rijalitija, Mensur i Mina su nastavili svoju vezu, ali se ubrzo dogodio skandal. Mina je ušla u četvrtu sezonu "Zadruge" i tvrdila da je Mensur fizički napao i izbacio iz automobila na autoputu, dok je Mensur te optužbe demantovao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading