MILJANA KULIĆ TRUDNA! Dobila POZITIVAN TEST na trudnoću - Ivan Marinković postaje OTAC? (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić otkrila da je ponovo trudna!

MILJANA KULIĆ TRUDNA! Dobila POZITIVAN TEST na trudnoću - Ivan Marinković postaje OTAC? (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U poslednjih nekoliko dana, Miljana Kulić je postala centralna figura rasprava za crnim stolom u "Elite 8". Njena aktivnost i prisustvo su izazvali lavinu komentara među gledaocima, ali i unutar same kuće.

Loše zdravstveno stanje
Miljana se u nekoliko navrata osećala loše za crnim stolom, što je dodatno podgrejalo spekulacije i interesovanje javnosti. Njeni momenti slabosti su izazvali zabrinutost i empatiju kod mnogih, ali i dodatno uzburkali već burnu atmosferu unutar rijaliti programa.


Sumnje u trudnoću
Jedna od tema koja je uzburkala javnost je Miljanina tvrdnja da se videla sa Zolom i da je bila u kontaktu sa njim. Ova izjava je pokrenula široku paletu spekulacija, a jedno od pitanja koje je ostalo otvoreno je da li je Miljana ostala u drugom stanju. Ova mogućnost je dodatno pojačala interesovanje publike za dešavanja u rijaliti programu, te će se sa nestrpljenjem isčekivati dalji razvoj situacije.

Miljana Kulić je definitivno ličnost koja izaziva pažnju javnosti svojim prisustvom u "Elite 8". Njene kontroverzne izjave, loše zdravstveno stanje i spekulacije o trudnoći su samo neki od elemenata koji je čine interesantnom za praćenje, kako unutar same kuće, tako i van nje.

Ostaje nam da vidimo kako će reagovati Miljanina majka, Marija kada bude saznala za ove srećne vesti. 

Inače, mnogi komentarišu da je otac deteta Ivan Marinković, budući da se Miljana sa njim pomirila neposredno pred početak Elite 8 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading