ZOLU ĆE OVO DEFINITIVNO UNIŠTITI: Poruka koja je poslata otkriva ISTINU, neće moći da podnese kada sazna!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić šokirala svoje cimere u Beloj kući!

ZOLU ĆE OVO DEFINITIVNO UNIŠTITI: Poruka koja je poslata otkriva ISTINU, neće moći da podnese kada sazna!

Foto: M.P./ATAImages

U uzbudljivom prvom izboru potrčka ove sezone rijalitija "Elita 8", takmičarka Miljana Kulić je izazvala pravu buru emocija svojim neočekivanim gestom. Dok je stajala za crnim stolom, Miljana je odlučila da progovori o potencijalnim potrčkama, ali je iznenadila sve prisutne kada je uputila emotivnu poruku svom bivšem dečku, Lazaru Čoliću Zoli, uživo u programu.

Dok su takmičari pažljivo slušali Miljanine reči o potrčkama, niko nije očekivao da će se situacija tako brzo promeniti. Miljana je iskoristila priliku da otvori svoje srce i u emotivnom obraćanju izjavila ljubav bivšem partneru. Njena iskrenost i hrabrost su sve prisutne ostavile u šoku, dok je atmosfera za crnim stolom postala napeta i puna emocija.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić Elita 8

 

- Dobar dan Ana, dobar dan poštovanim gledaocima, mama i tata volim vas... Zola, volim te - rekla je Miljana uživo u programu. 


Nakon što je Miljana poslala emotivnu poruku Lazaru, reakcije ostalih takmičara nisu izostale. Iznenadjenje, neverica i pažljivo osluškivanje su bili vidljivi na njihovim licima. Neki od takmičara su izrazili podršku Miljani, dok su drugi bili zbunjeni i nisu znali kako da se postave u datoj situaciji.


Miljanina emotivna ispovest je pokazala hrabrost i otvorenost koja retko dolazi do izražaja u rijaliti programima. Njen iskreni gest je podstakao različite reakcije među takmičarima, ali je definitivno obeležio prvi izbor potrčka ove sezone. Pitanje koje sada ostaje otvoreno jeste kako će se ova emotivna situacija odraziti na dinamiku i odnose unutar "Elite 8".

Emotivna poruka Miljane Kulić njenom bivšem dečku je definitivno izazvala burne reakcije i postala glavna tema prvog izbora potrčka. Ostaje da vidimo kako će se dalje odvijati situacija u rijalitiju "Elita 8" i kakve će posledice ova iskrena ispovest imati na ostale takmičare.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading