EVO GDE ZOLA TROŠI NOVAC PORODICE KULIĆ?! Hiljade evra već otišlo u nepovrat - ISPLIVALI ŠOK DETALJI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se iz evropske prestonice i pokazao kako uživa!

EVO GDE ZOLA TROŠI NOVAC PORODICE KULIĆ?! Hiljade evra već otišlo u nepovrat - ISPLIVALI ŠOK DETALJI!

Foto: Pink

U uzbudljivom prvom izboru potrčka ove sezone rijalitija "Elita 8", takmičarka Miljana Kulić je izazvala pravu buru emocija svojim neočekivanim gestom. Dok je stajala za crnim stolom, Miljana je odlučila da progovori o potencijalnim potrčkama, ali je iznenadila sve prisutne kada je uputila emotivnu poruku svom bivšem dečku, Lazaru Čoliću Zoli, uživo u programu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

Dok su takmičari pažljivo slušali Miljanine reči o potrčkama, niko nije očekivao da će se situacija tako brzo promeniti. Miljana je iskoristila priliku da otvori svoje srce i u emotivnom obraćanju izjavila ljubav bivšem partneru. Njena iskrenost i hrabrost su sve prisutne ostavile u šoku, dok je atmosfera za crnim stolom postala napeta i puna emocija.

Nakon ove Miljanine izjave i Marija Kulić je hitno reagovala i rekla da ne može da navija za pomirenje Zole i Miljane, a potom je objavila i razlog.

Foto: Printscreen/Instagram/Marija Kulić

Stori Marije Kulić

- I ptice na grani znaju Miljana sada traži da uvedu Zolu. To je radila celog leta! Tražila pare da mu šalje, ucenjivala i dobijala na kraju još i prosili po Instragramu i dobijali hiljade evra. Bili 5 dana zajedno i kud koji, mili moji. Miljani nema pomoći, jer da nije ovaj Zola, bio bi drugi Zola - objasnila je Marija svoj stav.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lazar Colic (@zola_je_)

Za to vreme, Zola uživa u Cirihu, glavnom gradu Švajcarske, odakle se i oglasio putem svog profila na društvenoj mreži Instagram.

- Pozdravi od Zolandera - ostavio je bivši rijaliti učesnik misterioznu poruku u pomenutoj objavi.

Da li tamo zaista "krcka" mučno zarađen novac porodice Kulić, ostaje nam da uskoro saznamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading