"NISAM SPREMNA ZA TVOJU DECU I ZAJEDNIČKI ŽIVOT"! Teodora priznala šta je imala SA OVIM takmičarem - BEBICA SE RASUO U PARAMPARČAD!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora je istakla da nije spremna za porodični život sa Nenadovom decom, ističući da to ponašanje podseća na pripremu za brak.

"NISAM SPREMNA ZA TVOJU DECU I ZAJEDNIČKI ŽIVOT"! Teodora priznala šta je imala SA OVIM takmičarem - BEBICA SE RASUO U PARAMPARČAD!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Teodora Delić je nakon deset meseci ljubavi odlučila da iskreno porazgovara sa Nenadom Macanovićem Bebicom o svojim osećanjima prema Nikoli Škatariću. Ona je istakla da se oseća prazno i da nije spremna za porodični život sa Nenadovom decom, koja su se pojavila tokom leta.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Teodora i Bebica

Teodora je istakla da nije zaljubljena u Nikolu, već da oseća simpatije prema tom lepom dečku. Ona je naglasila da nije spremna za porodični život i da je odluka o njihovoj zajedničkoj budućnosti značajna.

- Nisam rekla da bih bila sa njim, niti da sam se zaljubila. Ja nisam osoba koja se zaljubljuje za tri dana. Ja sam sad rekla iskreno. Rekla sam da smo se gledali, fizički mi se sviđa, lep dečko. Nemojte mozak da mi turirate, pa da ispadne da mi se on sviđa. Gledali smo se i to je to - rekla je Teodora, pa dodala da nije spremna za porodični život:

- Ja sam rekla da nisam spremna za to da dolaze tvoja deca, kao porodični život. To je ponašanje kao pred brak - istakla je takmičarka svom dečku.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Teodora i Bebica

Nenadova reakcija

Nenad Macanović Bebica je izrazio iznenađenje na Teodorine reči, ističući da su imali svoj stan i da je bilo pitanje njihove zajednice. Teodorinu nesigurnost oko porodičnog života Nenad je pažljivo saslušao, što ukazuje na ozbiljnost situacije i potrebu za dubljim razgovorom o njihovoj vezi.

- Koja zajednica? Imali smo naš stan - rekao je on.

- Ja nisam sigurna da sam spremna za to - dodala je Teodora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading