PUČE BRUKA KOD MARINKOVIĆA! Maja kivna na Takija posle SKANDALA, ocrnila ga za sve pare!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta ne dolazi sebi nakon očevih reči!

PUČE BRUKA KOD MARINKOVIĆA! Maja kivna na Takija posle SKANDALA, ocrnila ga za sve pare!

Foto: TV Pink/printscreen, Republika

Radomir Taki Marinković, otac bivše učesnice "Elite 7" Maje Marinković, dao je izjavu da je njegova mezimica pukla 15.000 evra na putovanja sa Stanislavom Krofakom, sa kojim je nedavno raskinula.

- Ja ne znam šta više da kažem na tu temu. Kao da nas je neko urekao. Njeni izbori su sve gori od goreg. Taman kad pomislim da nema dalje, ona me demantuje - rekao je Taki, te dodao da se najviše razočarao u Stanislava:

Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ, Printscreen

Taki ocrnio Stanislava nakon raskida sa Majom

- On je delovao normalno na početku. Mislio sam konačno je našla pravog momka, sportistu. Delovao je na nju dobro, smirio ju je, nije imala lomove, nije pravila haos i skandale, zaljubila se... A na kraju je on ispao najgori od svih prethodnih momaka s kojima je bila. Oko njega i na njega se istrošila kao nikad pre. Putovali su, išli na more, izlazili... Sve je ona plaćala, jer Maja voli da bude džek u odnosu. Na kraju se ispostavilo da je pukla 15.000 evra za mesec dana, a on ju je šutnuo nakon što ju je iskoristio. Postao je popularan zahvaljujući njoj - rekao je on, te naveo da Krofak nije nimalo naivan.

Hitno nakon Takija se oglasila Maja, koja mu je zamerila što joj se ponovo meša u život.

- Ja sam u šoku što se Taki ponovo meša u moj život, što komentariše moje veze i odnose. To što je on izjavio nema veze sa životom. Ja sam njemu rekla da gleda sebe i svoj život, a ne da se meša u moj. Mene to ne interesuje, ja sam punoletna i nema niko pravo meni da priča šta ću ja da radim u mom životu. Bolje neka gleda sebe! Ja sam u šoku šta on izjavljuje, katastrofa. Demantujem sve to što je on rekao, apsolutno me više ne interesuje šta on priča i njegovi komentari - poručila je Maja besno za "Informer", te dodala i da nije istina da se potukla sa Filipom Carem.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Maja pobesnela posle Takijevih izjava

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Шабац

11.09.2024 16:15

Мајо луда главо опамети се или иди у Тополницу на лечење. Таки је у праву

lala

11.09.2024 22:44

Majo , sram te bilo !