ZVEZDAN ULAZI DA POMRSI KONCE ANĐELI I KARIĆU: Saznao za tajni plan njegove bivše, Stefan će biti izigran u Eliti!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić bacila oko na Stefana Karića, Zvezdanov ulazak će joj poremetiti plan.

ZVEZDAN ULAZI DA POMRSI KONCE ANĐELI I KARIĆU: Saznao za tajni plan njegove bivše, Stefan će biti izigran u Eliti!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Nikola Mutić, E-stock

Anđela Đuričić ušla je u "Elitu 8" nakon što je nekoliko puta javno govorila da je rijaliti za nju završen zbog javne osude koju je doživela upuštajući se u vezu sa tada zauzetim Zvezdanom Slavnićem. 

Ana Ćurčić, drugoplasirana učesnica "Zadruge 6" i bivša nevenčana supruga Zvezdana Slavnića, ispratila je Anđelin ulazak, pa prokomentarisala njen plan za ovu sezonu i otkrila da smatra da će Anđeli sada fokus biti Stefan Karić, sa kojim trenutno boravi na imanju u Šimanovcima:

Republika

Foto: ATA Images

Ana Ćurčić i Anđela Đuričić

 

- Sam stav i ulazak njen sam pratila, morala sam to da ispratim. Prvo, ušla je sa kučetom. Okej, ali meni to nije mesto za pse. I sva si divna i krasna, ništa se nije desilo. Eto on je greška moga života, pogrešila sam i odmah sam se rešila sve te bede. Puj pike, ne važi. Pa ne može to tako, maco - izjavila je Ana za domaće medije.

- Mislim da bi Zvezdan tu pomrsio konce, kada bi ušao, jer mislim da Anđelu sada interesuje Stefan Karić. Zvezdan bi se raspravljao i sa njom i sa kučetom - dodala je Ana Ćurčić, pa se osvrnula na Milenu Kačavendu.

– Za nju (Milenu Kačavendu) mogu da ti kažem da ne bira sredstva i da gazi preko mrtvih. To je osoba, koju ja, zapravo, uopšte nisam poznavala. I kao šlag na tortu, da začini, da objasni sebe, pokazala kada je mrtva hladna prišla Anđeli Đuričić da joj pomazi psa i da kaže da voli životinje. Sela sa njom kao da se znaju dvadeset godina. A na primer, pre godinu dana je imala onu čuvenu reklamu sa “Da li si oprala zubiće” i slično! To sve govori o njoj, o meni ne govori ništa. Ja mislim da će njihov odnos, na početku, biti jedan odnos BFF, a posle ćemo da gledamo svašta – rekla je Ana Ćurčić.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading