POČELA DRAMA! Miljana Kulić odmah skočila na Gastoza, voditeljka HITNO REAGOVALA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već se zahuktava!

POČELA DRAMA! Miljana Kulić odmah skočila na Gastoza, voditeljka HITNO REAGOVALA!

Foto: Printacreen/Pink TV

Poslednji učesnik, koji večeras ulazi u "Elitu 8" u Kuću odabranih jeste Nenad Marinković Gastoz! On je ujedno bio i najveće iznenađenje, budući da je samo produkcija do poslednjeg momenta znala da će ući u Elitu 8! 

Foto: Printscreen/PINK

Gastoz

Kako smo saznali, on je u Elitu poneo nekoliko batemantila sa leopard printom, da bi rekao po ulasku u Kuću odabranih da će svako ko mu to bude dirao da ima problema.

- Moje bademantile niko ne sme da mi dira. To sam poneo da uživam, svakako da je to lična stvar, a ja ne volim da mi neko kopa po stvarima - rekao je on, ali je bilo jasno da je ozbiljan, iako su mnogi mislili da se šali. 

Foto: Printscreen/PINK

Gastoz i Miljana

U Beloj kući Gastoza je dočekala Miljana Kulić, koja je imala identičan print kao popularni komičar. Miljana je odmah priznala da joj je "svanulo" kada ga je ugledala, kao i da će sa njim rado provoditi vreme.

Gastoz je nakon toga priznao da jedva čeka da se zaljubi, a Ana Radulović mu je ipak savetovala Moniku Stanojkovu. Monikine ogromne, prirodne grudi su izazvale oduševljenje, ali i zavist kod mnogih, ostavljajući muškarce bez reči. Tanke tračice njene haljine jedva su držale njene bujne obline, a reakcija čitave javnosti nije uzostala.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Monika

Za koga će se Gastoz odlučiti, ostaje nam d asaznamo, ali jedno je sigurno - ulazak Nenada Marinkovića izazvao je velio oduševljenje, kako među takmičarima i voditeljima, tako i među publikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading