JELENA ILIĆ ZA ELITU 8 DOBILA SPECIJALNE USLOVE: Otkriveno pod kakvim DOGOVOROM je ušla u rijaliti, sve isplivalo na videlo! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Ilić Marinković morala je da prihvati ovo!

JELENA ILIĆ ZA ELITU 8 DOBILA SPECIJALNE USLOVE: Otkriveno pod kakvim DOGOVOROM je ušla u rijaliti, sve isplivalo na videlo! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Prošle noći je započela osma sezona rijalitija "Elita" i već prvog dana takmičarka Jelena Ilić privukla je pažnju javnosti. Naime, Jelena je pre ulaska u vilu rijalitija odlučila da ugradi silikonske grudi, te je zbog toga zatražila posebne uslove pod kojima će učestvovati u rijalitiju.

Jelena Ilić je insistirala da provede neko vreme u čuvenoj sobi za rehabilitaciju kako bi se oporavila nakon operacije ugradnje silikonskih grudi. Iako je tražila poseban tretman, produkcija rijalitija je pristala na Jelenin zahtev, te će ona nakon oporavka regularno učestvovati u programu, što je izazvalo veliko interesovanje javnosti.

Odluka Jelene Ilić da zatraži poseban tretman zbog operacije ugradnje silikonskih grudi izazvala je različite reakcije među publikom. Dok su neki podržali Jeleninu odluku i istakli da je važno da se takmičarkama pruži adekvatan period oporavka nakon estetskih zahvata, drugi su bili kritični prema produkciji rijalitija, smatrajući da privilegije ne treba davati pojedinim takmičarima.


Osim Jeleninog zahteva, prva noć nove sezone rijalitija "Elita" obeležena je i brojnim drugim dešavanjima, poput upoznavanja takmičara, prvih sukoba i formiranja saveza među učesnicima. Publika je sa nestrpljenjem očekivala početak nove sezone, a prva epizoda nije ih razočarala, obećavajući uzbudljive trenutke i neočekivane obrte u narednim nedeljama.

Iako je Jelenin zahtev za posebnim uslovima ulaska privukao veliku pažnju, publika nestrpljivo iščekuje razvoj događaja u narednim epizodama. Očekuje se da će nova sezona "Elite" doneti mnogo uzbuđenja, intriga i neizvesnosti, te da će gledaoci imati priliku da prate raznolike likove i njihove interakcije u borbi za prestižnu titulu pobednika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading