U BELU KUĆU ĆE SE USELITI I ČUVENI PINK PANTER: Odslužio kaznu za PLJAČKU VEKA, pa rešio da se malo ZABAVI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tvrdi da se iskupio za stare grehe.

U BELU KUĆU ĆE SE USELITI I ČUVENI PINK PANTER: Odslužio kaznu za PLJAČKU VEKA, pa rešio da se malo ZABAVI!

Foto: Printscreen/PINK

Novi učesnik "Elite 8" je i Raško Mladenović koji je sa grupom Pink Panter učestvovao u pljački veka, a za to je kako kaže, odslužio kaznu i sada je spreman da se oproba kao rijaliti učesnik.

Republika

Foto: Printscreen/PINK

 

On je otvoreno govorio kako je to bilo biti nekadašnji član čuvene inostrane bande, te priznao da je organizovao "pljačku veka" i 10 godina proveo u zatvoru, ali i da se iskupio za svoje grehe.

Ovaj profesionalni pljačkaš je svojevremeno iz privatnog muzeja u Cirihu odneo četiri vredne slike, a potom s porodicom živeo običnim životom u Čačku, radeći u pekari.

Najvećom pljačkom umetničkih dela ikada izvedenoj u Evropi nazvana je s pravom jer su iz privatnog muzeja odneti pravi dragulji slikarstva Kloda Monea, Vinsenta van Goga, Edgara Degaa i Pola Sezana.

Pripadik Pink Pantera će se u Belu kuću usliti s petom grupom učesnika.

Pre njih unutra se smestilo već 40 takmičra: Anđela Đuričić, Stefan Karić, Aleksandra Nikolić, Baki B3, Sofija Janjićijević, Jovan Pejić, Jelena Ilić, Uroš Rajačić, Ivan Marinković i Nenad Ćubić, Miljana Kulić, Mateja Matijević, Ivana Keneški, Kristina Buđevac, Nenad Macanović Bebica, Teodora Delić, Miloš i Silvija Simonović, Filip Majdanović, Kristina Mateski, Nenad Ša, Miona Jovanović, Luka Malešić, Ana Nikolić, Stefan Korda, Milena Kačavenda, Božo Franić, Sandra Obradović, Borislav Terzić Terza, Jordanka Denčić - Džordi, Aneli Ahmić, Nikola Grujić - Gruja, Milena Šarac - Mimas, Mića Jovanović, Elvin Kadrić, Uroš Stanić, Jelena Nedeljković - Mrvica, Dačo Virijević, Ana Spasojević i Nikola Škatarić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading