ANĐELA NIJE SVESNA ŠTA ĆE JE SNAĆI: Tvrdi da je EMOTIVNO NEDOSTUPNA, svi čekaju da vide šta će biti kad ugleda BIVŠEG U BELOJ KUĆI?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ulazi slobodan u ovu sezonu rijalitija.

ANĐELA NIJE SVESNA ŠTA ĆE JE SNAĆI: Tvrdi da je EMOTIVNO NEDOSTUPNA, svi čekaju da vide šta će biti kad ugleda BIVŠEG U BELOJ KUĆI?!

Foto: Printscreen/PINK

Bivši zadrugar Mateja Matijević, kog je voditeljka Dušica Jakovljević nazvala divnim momkom i lepo vaspitanim, ulazi u rijaliti po treći put, kako bi se pokazao u mnogo boljem svetlu nego ranije.

- Želim da vidim koliko sam sazreo, gde sam grešio, šalim se. Biću najgori. Od skoro sam slobodan, emotivno onako, ali slobodan. Svaki naredni put za mene je novi izazov. Nadam se da će ući neki kreativni ljudi. Nadam se da ćemo da napravio neki dobar šou, ako treba da se svađamo svađaćemo se i to je to - poručio je u svom profilu Matijević.

Podsetimo, on je ostao upamćen između ostalog i kao bivši dečko Anđele Đuričić, koja tvrdi da ulazi u osmicu kao emotivno nedostupna.

Iako joj je cilj da se opere od etikete ljubavnice koju je stekla zbog veze sa Zvezdanom Slavnićem, ona bi baš mogla ponovo da padne na Matejine čari.

Štaviše, nova veza sa slobodnim dečkom mogla bi joj dobro doći da se zaborave njeni stari gresi, koje je kako je naglasila sama sebi uspela da oprosti.

Republika

Foto: Printscreen/PINK

Mateja Matijević je bio u vezi sa Anđelom Đuričić

Inače, Matijevića je u studiju pored voditeljke sačekala Miljana Kulić, koja je pred ulazak u Belu kuću bila nesvakidašnje raspoložena. Ona je najavila moguće pomirenje sa ocem svog deteta Ivanom Marinkovićem u emotivnom smislu, te otkrila da je ona za njim dugo patila nakon što ju je ostavio samu s detetom.

Miksi nije propustila priliku da sa Matejom pretrese i temu o njegovoj bivšoj vezi sa Anđelom, te pomenula šta se Zvezdanu Slavniću svidelo kod nje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nina

08.09.2024 00:33

Andjeo nijesi uopste trebala uci u ovaj rijaliti nisi svjesna sta ce te snaci u ovaj osinjak.Neces imati argumente da se branis,Jos kada ti Budu usli bivsi.Gresku si napravila.Nije ti to potrebno bilo,da te Jos vise ukanale.