MARIJA KULIĆ "SRUŠILA" INTERNET SNIMKOM ODLASKA U ŠIMANOVCE! U ovakvom izdanju je nikada niko nije video!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić spremna da izdominira u "Eliti 8!"

MARIJA KULIĆ "SRUŠILA" INTERNET SNIMKOM ODLASKA U ŠIMANOVCE! U ovakvom izdanju je nikada niko nije video!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Marija Kulić

Večeras je u "Elitu 8" rijaliti programu najavljeno novo uzbudljivo iznenađenje - Marija Kulić, majka kontroverzne učesnice Miljane Kulić, ulazi u vilu! Nakon nedavnog napuštanja "Zadruge", Marija je odlučila da se ponovo vrati na malim ekranima i to kao deo "Elite 8" takmičenja.

Uoči svog ulaska u rijaliti, Marija Kulić je objavila snimak na društvenim mrežama u kojem je otkrila svoju odevnu kombinaciju za večerašnji ulazak. Kombinacija je izazvala veliku pažnju javnosti, budući da je Marija odabrala elegantnu zelenu haljinu, sa dubokim dekolteom, koja ističe njenu figuru, ali i odaje dozu tajanstvenosti i samouverenosti.

 

Uz haljinu, Marija je odabrala visoke potpetice koje doprinose njenom samopouzdanju i eleganciji. Ova odevna kombinacija definitivno obećava da će Marija zaseniti sve učesnike "Elite 8" rijalitija večeras.

Marija Kulić je odlučila da se ponovo vrati na televiziju, ali ovog puta kao deo "Elite 8" takmičenja. Njena energija, iskrenost i šarm su obeležili njeno učešće u prethodnim rijaliti programima, te se sa nestrpljenjem očekuje kako će se snaći u novoj ulozi.

Osim toga, Marija je postala i prava internet senzacija, sa velikim brojem pratilaca na društvenim mrežama koji sa nestrpljenjem iščekuju njen povratak na male ekrane. Njen ulazak u "Elite 8" definitivno će podići nivo uzbuđenja među gledaocima, ali i među samim učesnicima rijalitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
aaa

08.09.2024 08:53

Ima da brise patos sa Kacavendom