MARKO ZEC PRIZNAO VEZU SA MATOROM: Ako se zakunem sa nismo bili intimni, majka će mi se utopiti u Grčkoj (FOTO+VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budući učesnik "Elite 8" "uparkirao" se pored nove cimerke.

Bivši zadrugar Marko Zec, koji je svojevremeno povezivan sa Slobom Radanovićem, za kog je i on sam tvrdio da voli muškarce, dok se nije ispostavilo da će u "Zadruzi 1" prevariti ženu, ali sa devojkom Lunom Đogini, što je bio neviđen skandal koji se pominje i danas.

Međutim, ono po čemu je Zec takođe aktuelan je i njegova navodna veza sa Jovanom Tomić Matorom, koju je danas do detalja raskrinkala Milica Dugalić sa kojom se Zec našao zajedno pred sistematski pregled.

Naime, on se "parkirao" tik uz buduću cimerku sa duboki dekolteom Mateu Stanović, a Milica je rešila da i nju uputi u njegove prošle veze i odnose.

- Otkrila sam jednu njegovu skrivenu tajnu, ja ga volim do neba, on je toliko dobar, ali to je istina koju narod treba da zna - rekla je Dugalićeva, dok se on sve više pribijao uz Mateu, koja je iščekivala da sazna za njegovu veliku tajnu od Milice, koja je nastavila:

- Energije se privlače i to je sasvim u redu. Zabavljao se sa Matorom! Bio je mlad...

Kad je ove reči ispalila kao iz topa, Marko je dobacio:

- Mlad i lud, neiskusan...

Foto: Republika

Milica Dugalić raskrinkala Markovu aferu s Matorom

Milica nije odustajala od svojih tvrdnji.

Pa, znaš pre koliko godina, kad je to bilo, pre deset godina. Ajde, zakuni se u majku - rekla je Zecu koji se pravio da to nije tako kako Dugalićeva priča.

- Majka mi nije tu, u Grčkoj je, ako se zakunem, može da se udavi - priznao je Marko, a Milica je počela da likuje jer je potrvdio njenu priču:

- Eto, ako se zakune, majka će da se udavi, Milica nikad ne laže!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading