Nora me molila: "Mama, ne idi!", kupila sam joj biciklo da je utešim: Aneli se RASPALA zbog rastanka sa ćerkom, pa otvorila dušu o Janjušu (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićeva tvrdi da se vraća u rijaliti kako bi detetu obezbedila bolju budućnost.

Drugoplasirana učesnica "Elite 7" Aneli Ahmić, koja ulazi i u predstojeću sezonu, otvorila je dušu pred kamerom Republike i priznala da se oseća katastrofalno jer zbog rijalitija ponovo ostavlja ćerku.

Ona je zatim otkrila da je svoju malenu utešila tako što joj je kupila biciklo.

- Sve ovo radim zbog nje, rekla sam joj: "Mama ide na posao, na televiziju", ne znam da li je ona shvatila da idem na nekoliko dana ili na duže. Molila me je da ne idem, to mi je baš katastrofa, ali šta ću, ovde sam da zaradim i za nju. Kupila sam joj posle biciklo da je zavram, malo sam je umirila, zvala me je posle na kameru. Obećala sam joj da ćemo ponovo svuda ići kad se vratim, o njoj će brinuti moja sestra i majka - iskreno je rekla Ahmićeva, vidno umorna i naizgled tužna.

Republika

Foto: Republika

Aneli Ahmić vidno umorna i tužna

Ona se zatim osvrnula i na svoj odnos sa Markom Janjuševićem Janjušem.

- Što se njega tiče, to je sa moje strane završena priča. Ponovo je pokušao da me izmanipuliše, on je jedan najobičniji manipulator i lažov, pogledajte šta priča i za mene i za Maju i za svoju ženu. Hteo je doći ponovo do neke priče preko mene, ali to je gotovo - poručila je Aneli, dok je Marko u emisiji "Narod pita" priznao da je nju najviše voleo, ali da će se ona uveliko snaći pre nego što joj se on pridruži u Beloj kući:

Aneli sam više voleo i od Maje, ona mi je tako bila simpatična, uf. Ja ako bih ušao u rijaliti to bi bilo kasnije, a ona će već naći princa na belom konju, znaš koja će to armija da bude!

Ahmićeva je na kraju otkrila da je njen bivši svekar javno komentarisao svog sina Asmina Durdžića, te istakao da se on stidi deteta, kao i žene koja mu je rodila dete.

- Asminov otac piše da se Asmin stidi male Norice - zaključila je Aneli.

Ceo video-intervju možete pogledati na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Fuj

03.09.2024 12:20

Sramota ove žene nema granice. Dete ima samo 3 godine i potrebna mu je majka. Dete je mnogo malo da bi ga se ostavilo tetki i babi da ga odgajaju. Majke zarađuju novac za svoju decu časno i pošteno, neke prodaju hleb, neke leče ljude.. neke obrazuju u školama i vrtićima našu decu, neke maajke ih šišaju i prave frizure, neke majke šiju odeću, neke prodaju cipele, majke prave svojoj deci palačinke i toplu čokoladu, pričaju im bajke pred spavanje, grle ih i ljube za laku noć i dobro jutro. To su majke koje rade za daleko manje novca nego što se dobije za pokazivanje ( milionima ljudi koji gledaju rijaliti, majci, sestri, bratu i rodbini ) akcija (seksualnih )i prostakluka iz života pre i u rijalitiju. Može se raditi i zaraditi za svoje dete samo to treba želeti i hteti i biti sretan sa svojim detetom. Aneli je pokazala da je glupa, neškolovana, sebična, lukava i laživa.. ima kriminalne postupke kroz život, koristila je narkotike a sad je pokazala da i njena ljubav i povezanost sa kćerkom noje snažna i bszira se na , kupila sam i kupit ću .. . Žalosno! Dete je i suviše malo da bi bilo bez majke 2 puta po 10 meseci. Zato, fuj za Aneli!