OTAC OD ŠA HITNO DOJURIO U STAN! Evo šta se dešava sa Mionom Jovanović! Reperov nesvakidašnji potez sve iznenadio!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona je pre svega ovoga bila u bolnici na tretmanu kako bi uradila neke analize.

OTAC OD ŠA HITNO DOJURIO U STAN! Evo šta se dešava sa Mionom Jovanović! Reperov nesvakidašnji potez sve iznenadio!

Foto: ST/Dragan Kadić

Miona i Ša

Bivši i budući učesnici Elite Nenad Aleksić Ša i njegova devojka Miona Jovanović ne odvajaju se uoći ponovnog ulaska u rijaliti program, a sada je reper okupio porodicu, pošto će uskoro biti razdvojeni na duže. Naime, on je u svom stanu, u kom živi sa Mionom organizovao večeru, a njegov otac je prvi dojurio. 

- Komšije su videle Nenadovog oca kako jurca po zgradi, i prenosio je neke stvari i torbe. Posle je stigla i neka hrana, verovatno su nešto spremali. Svi u zgradi znaju da oni ulaze opet u rijaliti, ali to je njihov izbor i njihova stvar. Miona je pre večere bila na privatnoj klinici da radi analize koje nisu vezane za krvnu sliku - tvrdi za Republiku dobro upućen izvor. 

Foto: Republika

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Inače, kako smo ranije pisali, bivša i buduća učesnica rijalitija Elita Miona Jovanović, pojavila se juče sa dečkom Nenadom Aleksićem Ša na sistematskom pregledu pred ulazak u Elitu 8, a nakon toga posetila je, kako smo saznali, još jednu privatnu kliniku u Beogradu.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Naime, Miona je išla na tretman koji ima veze sa kvantnom medicinom, i u pitanju je procedura koja će pokazati stanje njenog organizma, odnosno da li joj fale neki vitamini ili minerali, što je važno sada pred ulazak u Elitu.

Foto: instagram.com/nenadaleksicsha, pink

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša, Zoran Aleksić

 

- Miona je išla na regularan pregled. Postoje mašine koje sve to mere u organizmu i metoda provere je skroz bezbolna. To su savremene sprave iz kvantne medicine i vrlo brzo dobijete rezultate kada odradite testove. Ša je samo išao sa njom kako bi joj pravio društvo - potvrdio nam je izvor blizak paru.

Podsećamo, mnogo ljudi jedva čeka subotu, 7. septembar, kada počinje osma sezona popularnog rijalitija "Elita". Produkcija je najavila da će sezona biti vrlo uzbudljiva, a takmičari pre nego što uđu u karantin moraju da prođu sistematski pregled, koji se ove godine obavlja na Senjaku.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading