UČESNICA "ELITE 8" ZA DLAKU IZBEGLA SMRT! Završila na operacionom stolu, pa jedva izvukla živu glavu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičarka preživela pakao.

UČESNICA "ELITE 8" ZA DLAKU IZBEGLA SMRT! Završila na operacionom stolu, pa jedva izvukla živu glavu!

Foto: Shutterstock

Bivša rijaliti učesnica Deniz Dejm, koja se sada vraća u "Elitu 8", nedavno je šokirala javnost otkrivši do tada nepoznate detalje o dramatičnom iskustvu koje je doživela nakon operacije povećanja grudi. Naime, Deniz je otvoreno progovorila o komplikacijama tokom oporavka, istakavši da je imala ozbiljne zdravstvene probleme koji su mogli da dovedu do fatalnih posledica.

- Meni je nešto krenulo da curi. Mogla sam da dobijem sepsu i da umrem. Morala sam to da rešavam u Sloveniji. Taj doktor je sada umro - izjavila je Deniz, otkrivajući šokantne detalje svoje borbe sa posledicama operacije.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/denisedameofficiel

Deniz Dejm

 

Kontroverzna starleta je takođe iznenadila javnost kada je otkrila detalje svoje intimne prošlosti, odgovarajući na pitanja svojih pratilaca na Instagramu. Na pitanje o godinama svog najstarijeg partnera, Deniz je odgovorila da je imao čak 73 godine, što je izazvalo šok i nevericu među njenim fanovima.

Pored toga, Deniz je otkrila i neke detalje o svojoj finansijskoj situaciji, ističući da zarađuje značajne sume novca od prodaje intimnih fotografija i reklama na društvenim mrežama. Takođe, istakla je da planira da uloži deo te zarade u kupovinu stana u Beogradu.

Njena izjava o novcu i sponzorima izazvala je pažnju javnosti, a Deniz je otvoreno govorila o svojim iskustvima sa sponzorima, naglašavajući da je uspela da otplati dugove zahvaljujući poverenju koje je imala u svog novog sponzora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading