"AL' GA LOMI K'O FIĆA PRIRUBNICU!" Evo šta je Milena Kačavenda RADILA U GRČKOJ - vreli snimci bivše takmičarke ISPLIVALI U JAVNOST! (GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Afera koja se vezuje za bivšu rijaliti takmičarku i njena dopisivanja sa momcima ne prestaje da se bogati sočnim detaljima!

"AL' GA LOMI K'O FIĆA PRIRUBNICU!" Evo šta je Milena Kačavenda RADILA U GRČKOJ - vreli snimci bivše takmičarke ISPLIVALI U JAVNOST! (GALERIJA)

Foto: instagram.com

Kačavenda

Superfinalistkinja trijalitija Elita 7 Milena Kačavenda nalazi se u vrtlogu skandala zbog muškarca o kom je svojevremeno pričala kao o svom vereniku sa kojim nije došla do oltara zbog smrtnog slučaja.

Kačavenda je na imanju u Šimanovcima, na kom je boravila u okviru rijaliti šou-programa "Zadruga 7 Elita", progovorila i o svom dopisivanju sa manekenom iz Grčke čije je fotografije navodno koristio muškarac kog naziva "pokojnim verenikom", a potom su na društvenim mrežama isplivale  vrele prepiske sa ovim modelom. Istina je još uvek daleko od otkrivene,a afera dobija svoje nove slojeve.

S obzirom na provokativan sadržaj poruka za koje se tvrdi da ih je uputila Milena Kačavenda, mnogi su došli na različite zaključke, a Instagram stranica koja se bavi popularnim rijalitijem, prokomentarisala je Milenino ponašanje, kome je svedočila čitava nacioja tokom nejnog takmičenja u pomenutom rijalitiju.

- Šta je Milena radila u Grčkoj... zaključite. Dakle, šta je Milena radila u Grčkoj, šta mislite - stajalo je u opisu snimka na kome Milena na jednoj od žurki mazno igra.

"O majko mila", "Ova je gora no ijedna jahačica, neka joj bika dovedu", "Auu, jel ovo lažna kuma? Ili foto montaža... super kuma igra", "Al ga lomi kuma ko Fića prirubnicu", "Ovako je sigurno pokojnom vereniku poslala ovakve snimke čigrasta babuskara bogougodna", "Šta je ovo majko sveta?", "Dobro da je snimak sa prednje strane, ne bih podnela da je sa zadnje strane, da joj vidimo ono d*pe koje nema", "Pa očigledno je igrala, nema šta drugo da bude, sigurno je to", nizali su se komentari na mreži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading