PAO DOGOVOR SA MITROVIĆIMA! Naša velika muzička zvezda postaje NOVA VODITELJKA "FARME", otkrila strogo čuvane DETALJE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa novim promenama u izgledu imanja i mogućim novim voditeljima, ova sezona će definitivno biti vredna pažnje ljubitelja rijaliti programa.

PAO DOGOVOR SA MITROVIĆIMA! Naša velika muzička zvezda postaje NOVA VODITELJKA "FARME", otkrila strogo čuvane DETALJE!

Foto: Shutterstock, Printscreen

U septembru nas očekuje uzbudljiva sezona rijalitija na televiziji Pink, s obzirom na povratak popularnih emisija "Farma" i "Elita". Iako još uvek nisu objavljeni tačni datumi početka Farme, Željko Mitrović je otkrio da će "Farma 8" doživeti promene u izgledu, prelazeći na srednjevekovni stil. Ova vest je izazvala veliko interesovanje među publikom, koja s nestrpljenjem očekuje da vidi kako će izgledati ovo poznato imanje.

Foto: instagram.com/zeljkomitrovic

Farma

Učesnici i voditelji

Radoznali gledaoci su veoma zainteresovani za učesnike "Farme 8", a do sada su potvrđena imena pevačica Dragice Radosavljević Cakane i Zlate Petrović, kao i Kristijana Golubovića koji će imati ulogu supervizora imanja. Ipak, imena voditelja se još uvek čuvaju u tajnosti, dok se spekuliše da bi Zorica Marković mogla zauzeti tu ulogu ili čak postati mentor na imanju. Zorica je izjavila da je zainteresovana za ulogu voditeljke ili mentora, ali da zbog obaveza možda neće moći da učestvuje kao takmičar.

- Navalio narod na mene kao smrt na babu! Moram da priznam, jesu me zvali, hvala im i što su me zvali, ali i što su me razumeli da zbog obaveza ne mogu u rijaliti. Možda nekad uskočim ako im trebam, ali vidim da su okupili opasnu ekipu. Bilo bi dobro da ulazim da ih kontrolišem na "Farmi", kao što Goca radi u "Eliti", moraću da im predložim to, ali ne sumnjam da će oni meni već naći neku ulogu - rekla je Zorica za Informer.

Foto: Republika

Zorica Marković

Sezona rijalitija "Farma 8" obećava mnogo uzbuđenja i iznenađenja, a uz povratak "Elite" očekuje se da će televizija Pink privući veliku pažnju publike. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading