UZNEMIRUJUĆE! Takmičar "Elite" HOSPITALIZOVAN, pa PRIKLJUČEN na aparate - otkriveno u kakvom je sada stanju!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boža Džons objavio uznemirujuću fotku!

UZNEMIRUJUĆE! Takmičar "Elite" HOSPITALIZOVAN, pa PRIKLJUČEN na aparate - otkriveno u kakvom je sada stanju!

Foto: Tanjug/AP Photo/Mark Baker, Wikimedia/Srđan Popović

Bivši takmičar rijalitija "Elita 7" i poznati pevač Boža Džons nedavno je objavio potresnu fotografiju na svom Instagram profilu. Na fotografiji se vidi da je Boža priključen na aparat za praćenje srčane aktivnosti (EKG), što je izazvalo uznemirenost među njegovim pratiocima na društvenim mrežama.

Nakon što je objavio fotografiju, Boža Džons je izazvao lavinu reakcija među svojim pratiocima na društvenim mrežama. Mnogi su bili uznemireni i iskazali su zabrinutost za njegovo zdravstveno stanje. Mnogi su ostavljali poruke podrške i želeli mu brz oporavak, dok su se drugi pitali da li je sve u redu sa njim sada.

 

 


Iako nije bilo zvaničnih informacija o Božinom zdravstvenom stanju, njegova objava je izazvala brojna nagađanja i spekulacije među fanovima i medijima. Boža Džons nije dao nikakav komentar na fotografiju, ostavljajući javnost u neizvesnosti i brizi za njegovo zdravlje.

Nakon što je objavio potresnu fotografiju, Boža Džons je dobio veliku podršku i brojne poruke podrške od svojih fanova, prijatelja i kolega. Mnogi su izrazili nadu i molitve za njegov brz oporavak, dok su se mnogi setili njegovih nastupa i pozitivnih energija koje je prenosio kroz svoju muziku.

Božina objava potresne fotografije na Instagramu izazvala je veliku uznemirenost među njegovim pratiocima i javnošću. Dok se ne sazna više detalja o njegovom zdravstvenom stanju, njegovi fanovi i pratioci ostaju u iščekivanju i nadaju se da će Boža Džons uskoro biti u boljem zdravstvenom stanju.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading