SKANDAL! Otkrivena ŠOK-ISTINA o Maji Marinković, nakon RASKIDA sa Stanislavom evo šta se dešava s njom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađa Lazić otkrila istinu o odnosu s Majom Marinković!

SKANDAL! Otkrivena ŠOK-ISTINA o Maji Marinković, nakon RASKIDA sa Stanislavom evo šta se dešava s njom!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Prošle noći u emisiji "Narod pita" voditeljka Ana Radulović ugostila je bivše takmičare rijalitija "Elita 7" i to Lepog Miću, Slađu Lazić Poršelinu i Luku Majčicu. Voditeljka Ana upitala je Slađu da prokomentariše svoj odnos s Majom Marinković.

- Slađo, šta se trenutno dešava s Majom - pitala je Ana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Slađa Lazić o Maji Marinković

 

- Čujemo se telefonom, videla sam nešto za raskid po novimama, ali ne pitam za to. U korektnim smo odnosima, smatram je drugaricom, ali ne kao pre. Išla sam srcem u taj odnos i jako su me povredile neke informacije. Meni nije normalno da me ogovara neko s kim se družim. Bile smo kao dve sestre, zajedno smo sve proživljavale. Mislim da je presedan bio kad sam počela da se družim sa Aneli, Anitom i Anđelom jer ih je ona tad smatrala neprijateljima. Mislim da Maja tek sad shvata kakav sam ja prijatelj - rekla je Slađa.

Uključila se nova gledateljka Milica iz Beograda.

- Devojke treba da se stide, Miona je za njih najbolja. Jedina je prirodna i fina. Ne znam čime se diči Poršelina, šta je sve gledao njen otac - rekla je Milica.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Slađa Lazić o Maji Marinković

 

- Bila sam samo u kupaćem, moj otac se ponosi što nisam imala odnose dve sezone rijalitija. Ja sam u super odnosima s roditeljima, a koliko znam, Miona još nije dobra sa svojima. Anita se razočarala u nju jer je nije zvala kad je bila u Beogradu. Ne bih rekla da joj Ša ne dozvoljava, nego mi deluje da Miona ne želi da nastavi to druženje - rekla je Blinda.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vana

26.08.2024 23:53

I , šta e dešava?