ZBOG OVOGA JE JEDVA ČEKAO KRAJ RIJALITIJA! Srceparajuća scena iz Janjuševog porodičnog doma, Mihailovo ubistvo je sve promenilo!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš i njegov brat Boris podelili su zajedničku fotografiju.

ZBOG OVOGA JE JEDVA ČEKAO KRAJ RIJALITIJA! Srceparajuća scena iz Janjuševog porodičnog doma, Mihailovo ubistvo je sve promenilo!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tragična vest o smrti Mihaila Janjuševića, brata Marka Janjuševića Janjuša, potresla je javnost 25. decembra prošle godine. Kako je otkriveno kasnije u rijalitiju, Janjušević je izvršio samoubistvo u svom stanu u Beogradu. Ovaj događaj je ostavio dubok trag ne samo u rijaliti svetu, već i među članovima njegove porodice i prijateljima.

Boris Janjušević, brat preminulog Mihaila, nedavno se oglasio na svom Instagram profilu. On je podelio kratak video svog pokojnog brata, uz pesmu "Što te nema", koja je izazvala emotivne reakcije kod mnogih. U okviru svoje objave, Boris je napisao "Joj, Mile moj", što je dodatno potreslo javnost i pokazalo duboku emotivnu vezu između braće.

Janjuš i Boris se sada drže zajedno i jedan drugom pružaju utehu nakon ovakve tragedije, a danas je košarkaš podelio njihovu zajedničku fotografiju i pokazao kako provode vreme sada, nakon što je Janjuš napustio rijaliti:

- Moj brat - napisao je Janjuš uz fotografiju sa Borisom.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Marko Janjušević Janjuš

Podsetimo, kada je nedavno Janjuš saznao da će postati otac po drugi put, prisetio se pokojnog brata.

- Ovo je dar od boga i vidiš šta se dešava. U mojoj najvećoj tragediji se dešava najlepša stvar, tako to ide, valjda, život ti nešto uzme, nešto da. Prolazi mi kroz glavu njegovo ime, ako bude sin, voleo bi da se zove po njemu, Mihailo - prokomentarisao je tada Janjuš.

Aneli Ahmić je u rijalitiju ostala trudna sa Janjušem i dugo je vagala da li će roditi njegovo dete, a kasnije je odlučila da ode na abortus, što je učinila tokom boravka na velelepnom imanju u Šimanovcima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading