Jelena ISKASAPILA Ivana, pojavio se STRAVIČAN SNIMAK - KRV ŠIKLJA na sve strane po zgradi - POLICIJA hitno reagovala! (GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenoj mreži se pojavio skandalozni snimak.

Jelena ISKASAPILA Ivana, pojavio se STRAVIČAN SNIMAK - KRV ŠIKLJA na sve strane po zgradi - POLICIJA hitno reagovala! (GALERIJA)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Ilić Marinković izazvala je lavinu komentara nakon gostovanja u emisiji ,,Narod pita" kada je pričala o problemima sa sad već bivšim partnerom Ivanom Marinkovićem. Naime, Jelena je istakla da je podnela papire za razvod braka, a na društvenoj mreži Fejsbuk se pojavio skandalozni snimak. 

Naime, javnost je upoznata da su Jelena i Ivan od početka njihovog odnosa imali turbulentan odnos, te da su raskidali, mirili se, nasrtali jedno na drugo pred kamerama... Međutim, javnost je ostala šokirana kada su se pojavile fotografije na kojima je Ivanova ruka krvava, kao i hodnik od zgrade. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jelena Ilić u emisiji ,,Narod pita"

 

Navodno je Jelena njega napala i iskasapila, da je čak reagovala i hitna pomoć, ali i policija. Snimak je postao viralan na društvenoj mreži, a u istom videu, na kraju, može se videti izjava Ilićeve u emisiji kako je Ivan navodno na sudu rekao da se to nije desilo i da je negirao da je došlo do incidenta. 

U galeriji možete pogledati fotografije koje su se pojavile na društvenoj mreži Fejsbuk:

- On je rekao da si ga ubola nekim makazama, da ste išli na sud, šta se tu dešavalo - rekal je voditeljka Ana. 

- Rekao je da jeste, da je na sudu, kako se to kaže, da je dao izjavu da nije. Mora da se dogovori da li je bio na sudu ili nije - rekla je Jelena u emisiji ,,Narod pita". 

- On je tebe optužio - upitala je voditeljka Ana.

- Rekao je da me je spasao - odgovorila je Jelena. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading