SLAĐA LAZIĆ DOBILA PONUDU KOJA SE NE ODBIJA! Evo ko ju je startovao, može da živi kao bubreg u loju!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On navodno dolazi često za Beograd, pa tako nema problem da po nju pošalje i vozilo kako bi je pokupo vozač.

SLAĐA LAZIĆ DOBILA PONUDU KOJA SE NE ODBIJA! Evo ko ju je startovao, može da živi kao bubreg u loju!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Bivša učesnica rijalitija Elita Slađa Lazić, zvana Poršelina, nedavno je dobila preko jedne društvene mreže ponudu da se preseli u Rusiju, a javio joj se, kako saznajemo, jedan bogati biznismen! Naime, starleta se zahvalila uredno na ponudi, ali joj svakako laska što ju je preko rijalitija prepoznao uticajan muškarac koji živi van naše zemlje. 

Foto: RTV PINK printscreen

Slađa Lazić

- Slađi se javio čovek koji je insistirao da se upoznaju, a napisao je da bi voleo da se vide na večeri u jednom prestoničkom restoranu. On navodno dolazi često za Beograd, pa tako nema problem da po nju pošalje i vozilo kako bi je pokupo vozač. Taj čovek ima nekoliko firmi, u Rusiji je navodno bogati biznismen i ona je to mogla da zaključi i po njegovom profilu. Ona mu se ipak uredno zahvalila i rekla da nema nameru dase upoznaje jer još uvek nije spremna na ozbiljnu vezu, a pogotovo tako sa nekim ko dolazi iz daleka - objasnio je izvor blizak starleti. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Slađa Lazić

 

Inače, na Instagramu se pojavio snimak bivše takmičarke "Elite 7", Slađe Lazić, kako uživa u vožnji svojim luksuznim automobilom. Međutim, ono što je izazvalo posebnu pažnju javnosti jeste činjenica da se u kadru slučajno našla ruka njenog novog dečka, koji joj je nedavno poklonio ovaj skupoceni automobil. Kako saznajemo, u pitanju je bogati tajkun koji nije ostao imun na Slađin šarm.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Slađa Lazić

 


Slađa Lazić, nekadašnja učesnica popularnog takmičenja "Elite 7", oduvek je bila poznata po svom ljubavi prema brzim automobilima. Na novom snimku koji je objavila na svom Instagram profilu, možemo videti kako Slađa uživa u vožnji luksuznim automobilom, dok joj vetar mrsi kosu i osmeh ne silazi sa lica.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading