SLAĐA PORŠELINA BI OPET POD NOŽ! Starleta se ne zaustavlja sa plastičnim operacijama, evo šta još ima u planu da menja na sebi (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre svega da kažem da nije tačno da kopiram Maju!

SLAĐA PORŠELINA BI OPET POD NOŽ! Starleta se ne zaustavlja sa plastičnim operacijama, evo šta još ima u planu da menja na sebi (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Bivša učesnica rijalitija Elita Slađa Poršelina već je uradila nekoliko operacija i promenila estetski na sebi šta je želela, ali se tu ne zaustavlja. Naime, ona planira da operiše i grudi, nakon što prođe malo vremena i dosadašnje rane zarastu. 

- Pre svega da kažem da nije tačno da kopiram Maju. Ja sve sama finansiram, a i da mi plaća neko, to je moja stvar. Imamo još da radimo i grudi. Malo sam još pod ožiljcima, ali tu je šminka da to prekrije. Još malo ćemo, ne stajemo još - rekla je Slađa za Pink.rs, pa je pomenula Anitu Stanojlović i to da li su u kontaktu:

Foto: ST/Nemanja Pančić, Republika

Slađa Poršelina

 

- Baš sam se malopre s Anitom čula. Treba da odem u Kruševac kod nje ujutru i dolazimo posle zajedno za Beograd. Aneli je bila tu, imale smo emisije. Imam veliko prijateljstvo sa Anitom i Anđelom, kao i Aneli.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Slađa Poršelina

 

Inače, bivšu učesnicu "Elite" Slađanu Lazić zvanu Slađa Poršelina bije glas da su je šetali matorici, koji su joj obezbedili sve, pa i da vozi porše, zbog čega je navodno i dobila nadimak. Međutim, ona je sada rešila da stavi tačku na sva nagađanja i otkrila koliko je zapravo star njen dečko.

Prilikom njenog gostovanja u emisiji "Narod pita" Slađa je dobijala razna pitanja, a među njima se oglasio i jedan tviteraš, koji ju je čačnuo tamo gde je obično svi i prozivaju.

Ja tvoj hejter, smešno. Oblačio te je dečko iz Čačka od 55 godina, vozila si njegova kola i zato si Poršelina. Užice te ne voli, lažeš - glasila je objava na društvenoj mreži Tviter, koju joj je pročitala voditeljka.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading