UPRAVO SAM POTPISAO RAZVOD NA WC ŠOLJI: Ivan Marinković u "Narod pita" do detalja opisao kako je konačno STAVIO TAČKU NA BRAK!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Ilić je još juče donela dokumentaciju da mu uruče pred emisiju.

UPRAVO SAM POTPISAO RAZVOD NA WC ŠOLJI: Ivan Marinković u "Narod pita" do detalja opisao kako je konačno STAVIO TAČKU NA BRAK!

Foto: Printskrin TV Pink

Učesnik "Elite 7" Ivan Marinković, koji je u rijaliti ušao kao oženjen čovek, kome je pred samo superfinale supruga Jelena Ilić nabila rogove tako što ga je prevarila sa Urošem Rajačićem, tvrdi da je konačno potpisao papire za razvod i to na WC šolji. 

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Ivan Marinković otvorio dušu pred Anom Radulović

Naime, Marinković večeras sam gostuje u emisiji "Narod pita", gde je pred voditeljkom Anom Radulović otvorio dušu i još jednom se osvrnuo na propali brak.

- Upravo sam potpisao papire za razvod na WC šolji, umalo da mi ode onaj jedan primerak, potpisuju se tri - reka je Ivan na početku emisije, a zatim progovorio o uskoro već bivšoj supruzi:

- Moram priznati da ja Jelenu ovakvu ne poznajem, sa mnom je živela neka druga osoba. Ili ona nikada nije bila takva kakvom se preda mnom predstavljala ili je u nju ušao neki đavo. Ona je neko ko se predstavljao kao veliki vernik i ko je iščekivao to potomstvo sa mnom, zajedno smo obilazili manastire po celoj Srbiji, tako da ne razumem šta joj se desilo, da li je odlučila da u ovim nekim godinama postane starleta. 

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Ivan Marinković tvrdi da je konačno potpisao papire za ravod

Inače, Ilićeva je već neko vreme pokušavala da dođe do Marinkovića, kako bi mu uručila papire za razvod, dok je on to, prema njenim tvrdnjama, izbegavao.

Na kraju, kad je saznala za njegovo večerašnje gostovanje na TV PINK, rešila je da mu na portirnici u zgradi televizije ostavi dokumente, koje je, kako je rekao na početku emisije, Ivan konačno primio i potpisao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

23.08.2024 05:39

SVAKA ČAST IVANU MARINKOVIĆU...KONAČNO JE NEKO REKAO I...S...T...I...N...U...DA SU SVI ONI NA ČELU SA GLUPOM ANOM, I SA NJENOM S...E...Č...O...M...ONI SU SAMO VODITELJI, ALI NISU NOVINARI...JER ZA NOVINARA MORAŠ I TREBALO BI DA IMAŠ ZAVRŠENU ŽURNALISTIKU...ALI TO niko od njih nema...dARKO IMA DO NEKLE I ŽAO BI MI BILO DA NE DIPLOMIRA...IMA JOCA NOVINAR...ALI OSTALI...DUŠICA...MILAN...IVANA...MAŠA...N...E...M...A...J...U...