ALARMIRAJU DRŽAVNE ORGANE: Eskalirao okršaj Jelene i Ivana, Đedović spreman za HAOS!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar se oglasio nakon što ga je Marinković pomenuo!

ALARMIRAJU DRŽAVNE ORGANE: Eskalirao okršaj Jelene i Ivana, Đedović spreman za HAOS!

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukic, ATAImages

Rat Jelene Ilić i Ivana Marinkovića se nastavlja. Ona je juče dostavila papire za razvod televiziji Pink, kako Marinković ranije nije želeo da ih potpiše, a to će uraditi večeras u emisiji "Narod pita". Nakon toga je Ivan objavio deo privatnih prepiski sa Jelenom, gde je naveo da "nikome ne ide na noge", a onda je i Jelena dostavila ostatak.

- Ti nećeš da potpišeš zbog adrese? Praviš probleme ovo je sporazumni razvod. Ok odjavi, sutra moraš da potpišeš - dodala je Jelena.

- To moram, ne moram ništa... Šta znači moram? Dovoljno je da si rekla da potpišem, a ne moram - poručo je Marinković, na šta je Jelena zaključila da on ne želi da se razvede, ali je Ivan to demantovao u narednoj poruci.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić/Dragan Kadic, shutterstock

Ivan će večeras potpisati papire za razvod

Ivan je takođe i prozvao Jelenu zbog komentara koji joj je Marko Đedović ostavio ispod slike na društvenoj mreži Instagram, a onda se i Đedović oglasio:

- Čovek ni u prepisci o razvodu ne može a da ne pomene Đedovića, pa me sad čak uhodi po društvenim mrežama gde i šta Đedović komentariše. Tako da nastavili se ova boleštija uhođenja i opsesije, moraću da se obratim državnim organima jer ovo više nije za šalu, čovek nije u dobrom psihičkom stanju, a na sve to konzumira alkohol, preti maloletnoj deci u školama... Takvi tipovi monstruoznih ličnosti su pravili strašne stvari u prošlosti. Svoje bolesti neka leče u ustanovama specijalizovanim za to. Da je gledao šta mu žena radi u rijalitiju, a ne šta Đedović radi možda ne bi bio najveći blam u istoriji postojanja medijske scene u Srbiji. Ovo nije prvi put da on mene spominje u prepiskama sa Jelenom, sve mi je ona već pokazala. Ukratko, bolest je svačija. Meni ga već postaje žao - poručio je za "Pink.rs" Marko Đedović.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Đedović odlučio da alarmira državne organe

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading