ANA NIKOLIĆ PRAVI DETE U "ELITI 8" NAKON PROMENE POLA! Svi će prisustvovati njenim intimnim odnosima, a OVO će vas tek šokirati!

Autor: G. D. / M. I.

Elita 8 | Farma 8

22.08.2024

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić otkriva šta sprema gledaocima u novoj sezoni Elite!

Ana Nikolić, nekada poznata kao Mika Vasić, izazvala je veliku pažnju javnosti svojim nedavnim pojavljivanjem ispred zgrade "Pinka" gde se snimalo njeno uključenje u "Elitu 8". Nakon promene pola, Ana je potpuno transformisala svoj izgled, sada birajući haljine, štikle i dugu kosu. Ovaj korak nije prošao neprimećeno, a Ana će ući u "Elitu 8" u pratnji svog dečka, Stefana Gorde, koji je prvi insistirao da zajedno budu deo osme sezone ovog rijalitija.

Stefan Gorda je otkrio detalje o njihovom poznanstvu, ističući da su se upoznali nakon Anine operacije i da je prvobitno bilo "toplo-hladno" između njih, ali da je on na kraju prihvatio Anu. Njih dvoje su se upoznali preko Instagrama, a Ana je istakla da ju je privukao Stefanov izgled i lepe plave oči. Takođe, otkriveno je da par planira da proširi porodicu, čak i u rijalitiju.

 

 

- Moja mačka može da ima i petoro dece ako hoće, ima da rađa i u rijalitiju. Želimo da postanemo roditelji, možda i u rijalitiju postanemo roditelji, nikad se ne zna.

- Imaćemo intimne odnose pred kamerama. Kupaću se gola, ne želim u kupaćem kostimu da budem. Ja sam konačno zadovoljna svojim telom - rekla je Ana, ali nije želela da otkrije sa kim je izgubila nevinost.

Ana je otkrila da je njena sestra Ivana (nekada Giba Vasić) srećno udata.

- Ivana je jako srećna. Neće da ulazi u rijaliti jer se bogato udala i nije joj to potrebno. Živi u Franfurtu, tamo su se venčali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading