ŠA SE "ISPEGLAO" DO NEPREPOZNATLJIVOSTI! Po svaku cenu želi da se podmladi, sada je HODAJUĆI FILTER!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenada Aleksića Ša više ni najbliži ne prepoznaju.

ŠA SE "ISPEGLAO" DO NEPREPOZNATLJIVOSTI! Po svaku cenu želi da se podmladi, sada je HODAJUĆI FILTER!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nenad Aleksić Ša

Pripreme za novu sezonu rijalitija "Elite" su u punom jeku, a fanovi ovog popularnog šoua nestrpljivo iščekuju da saznaju ko će sve biti među učesnicima. U međuvremenu, pregovori sa Velikim šefom su intenzivno u toku, a javnost pažljivo prati svaki trag koji bi mogao otkriti identitete potencijalnih takmičara.

Samo 18 dana pre početka nove sezone, paparaco ekipa Telegrafa uspela je da zabeleži dva dobro poznata bivša takmičara ispred zgrade Pinka. Miona Jovanović, koja je nakon svog učešća u rijalitiju odlučila da se posveti vezi sa reperom Nenadom Aleksićem Ša, viđena je kako dolazi ispred zgrade ružičaste televizije. Na slici, Miona i Ša su uhvaćeni kako se drže za ruke, nasmejani i vidno raspoloženi.

Republika

Foto: Instagram.com

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Nakon što su se pojavili ispred zgrade Pinka, reper je putem svog Instagram profila podelio fotografiju koja je izazvala brojne spekulacije. Naime, on je objavio svoju "ispeglanu" fotografiju, a fanovi su odmah zaključili da je Ša redovan kod "plastičara" i da na sve načine pokušava da se podmladi:

- Top sa svim korekcijama kod plastičara i efektima. E, crni Ša, nemaš ti više 25, gaziš petu deceniju - glasio je jedan od komentara, koji je imao veliki broj lajkova.

 

 

Miona i Ša su se potpuno povukli sa društvenih mreža i gotovo da ništa ne objavljuju, pa su njihovi fanovi zabrinuti za ono što se dešava u njihova četiri zida. Za to vreme Miona pokušava da izgladi odnos sa porodicom, koja je i dan-danas protiv njene veze sa starijim reperom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading