ANELI POBEGLA SA NOROM U DUBROVNIK: Sačekao je PAKET, odmah se ŠOKIRALA! (GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićeva objavila sve na društvenoj mreži Instagram!

ANELI POBEGLA SA NOROM U DUBROVNIK: Sačekao je PAKET, odmah se ŠOKIRALA! (GALERIJA)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli

Drugoplasirana učesnic "Elite 7" Aneli Ahmić donela je odluku da vrele letnje dane provede u Dubrovniku, gde ima kuću. Aneli je boravila neko vreme u Beogradu zbog obaveza vezanih za rijaliti, posetila rodno Sarajevo, a potom sa ćerkom krenula za Hrvatsku. Sinoć se oglasila sa puta, a jutros je otkrila da je stigla u Dubrovnik.

Ono što je Aneli posebno iznenadilo su paketi koji su joj stigli na kućnu adresu. Kako je preko njih stavila emotikone srca, sigurno se radilo o poklonima, koji su oduševili Ahmićevu.

Ahmićeva je podlila i nekoliko snimaka svoje ćerke Nore, te pokazala kako devojčica uživa.

Inače, Aneli je nedavno otkrila da Asmin Durdžić ne pokazuje interesovanje za svoju naslednicu, iako ona često pita za njega.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Printscreen

Aneli otkrila da Asmina ne zanima Nora

- Aneli, šta se dešava sa Norom i Asminom? Da li te zvao da vidi Noru? - upitala je voditeljka emisije "Narod pita".

- Ne, ne zanima ga uopšte. Niti je zove da je čuje, niti da je vidi. Znam da se njemu i Staniji bliži kraj, osećam to. Postoje neke stvari možda, nije mi pisao, ali mislim da im se bliži kraj. Mislim da ćemo uskoro gledati sve to - rekla je Aneli.

- Da li ti je Asmin pisao sa nekih lažnih profila? - upitala je voditeljka.

- Nije, ali ovo je mlaka voda između njega i Stanije. Nekako sve radi na silu, kao da je pod nagovorom radio neke stvari. On je loš čovek, koji hoće da te prevari, ali on opet ima drugu stranu zbog koje mi još nije jasno kako se nije pokajao zbog tolikih laži. Mi kad smo bili u braku, on kad bi pogrešio, on bi jako brzo došao da se izvini i pokajao se. Ne bih neke stvari pričala, ali mislim da ona njega tera da neke stvari radi i da joj se dokazuje - rekla je Aneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading