JANJUŠ SE PRED EMISIJU "NAROD PITA" RASUO NA KOMADE: Svi se pitaju da li će POSLE OVOG biti u stanju da izađe pred kamere (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši učesnik "Elite" javno objavio u kakvom emotivnom stanju se nalazi.

JANJUŠ SE PRED EMISIJU "NAROD PITA" RASUO NA KOMADE: Svi se pitaju da li će POSLE OVOG biti u stanju da izađe pred kamere (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši košarkaš i rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš ovo leto provodi na relaciji Beograd - Ada Bojana, odakle je i danas doputovao kako bi večeras gostovao u emisiji "Narod pita".

Međutim, par sati pred početak emisije, on se oglasio na svom Instagramu, te objavama pokazao u kakvom se emotivnom stanju trenutno nalazi. Naime, Janjuš je snimao delić atmosfere u svom dnevnom boravku, a u prvom planu je TV ekran na kome pušta muziku iznad kog je polica sa slikama pokojnog brata Mihajla Janjuševića. 

Zbog izbora muzike mnogi su se zapitali zašto je Janjuš noćas pao u sevdah, dok su ječali zvuci pesme "Plač bez suza", a iz stihova "Ja nemam više nikog da volim, plačem ali suza nema, plač bez suza teško boli, ja nemam više nikog da volim..." mnogi su zaključili da mu je mlađi brat rana neprebolna.

Međutim, nakon te objave usledila je sevdalinka "Jenda čerga meni dosta" čuvenog Safeta Isovića u kojoj je izrazio i žal za jednom ženom:

Da je meni da me hoće

da još jednom meni krene
i da pođem i potražim
ljubav samo jedne žene

Da je meni da je vidim
kad u krčmi nikog nema
i da priđem, pozdravim je
da me dirne ruka njena

Bivši košarkaš često deli objave sa sentimentalnom muzikom i dok vozi automobil, ali i kada uživa sa prijateljima na rečnom ostrvu u Crnogorskom primorju.

On na taj način ostavlja utisak kod svojih pratilaca da mu je teško na duši i da tako leči rane, a da li će ovakvo raspoloženje uticati na njegovo večerašnje gostovanje na TV Pinku ostaje da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading