OVAKO JE JANJUŠ PROVEO NOĆ POSLE POMIRENJA SA ANELI: Sve pršti od nežnosti... I sam priznao: "Ti bi se naglas smejala..." (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš se oglasio iz svog šteka u Crnoj Gori.

OVAKO JE JANJUŠ PROVEO NOĆ POSLE POMIRENJA SA ANELI: Sve pršti od nežnosti... I sam priznao: "Ti bi se naglas smejala..." (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon što je palo pomirenje između Marka Janjuševića Janjuša i njegove bivše partnerke iz "Elite" Aneli Ahmić, bivši košarkaš je noć proveo u svom šteku na Crnogorskom primorju, gde se još juče zaputio. Naime, on je čim je stigao okačio stori i pokazao romantičnu noćnu atmosferu na Adi Bojani, dok je u pozadini puštao sentiš. 

Mnogima je odmah privuklo pažnju što je baš u ovom trenutku odabrao pesmu iz filma o Džeju Ramadanovskom "Za kraj", kao da karikira sopstvenu situaciju sa Aneli.

- "Sad da ti pokažem ljubav, ti bi se naglas smejala, mislila da sam luda, misliola da si sanjala" - stihovi su koje je odabrao Janjuš da pokriju romantičnu atmosferu sa snimka.

Republika

Foto: printskrin instagram

Marko Janjušević Janjuš pokazao svoju nežnu stranu

Podsećamo, Janjušević je posle duže ćutnje ponovo stupio u komunikaciju sa Ahmićevom kada se uključio u emisiju "Narod pita" u kojoj je ona pre nekolike večeri gostovala.

Čim mu je čula glas, ona se oraspoložila, a i on sam je primetio da joj je drago i da ne skida osmeh sa lica. Posle toga ona je u jednom intervjuu morala da bira između njega i oca njenog deteta Asmina Durdžića, te priznala da joj je sa Janjušem bilo daleko bolje u krevetu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić se nedavno čuli u "Narod pita"

Janjuš je to jedva dočekao da joj se javno zahvali na tome, a po svemu sudeći i da produbi komunikaciju sa njom. Njih dvoje su već na indirektan način i prilikom Janjuševog uključenja u emisiju potvrdili da u svojim objavama na Instagramu teraju jedno drugom inat i pucaju kontru, a sada su očito krenuli i da razmenjuju nežnosti poput ove koju je iz Crne Gore objavio Marko, dok svi misle da upravo pokušava da omekša Aneli, te da joj na sve načine pokazuje emocije koje očigledno nisu prošle.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading