ODAKLE JOJ TOLIKE PARE?! Poršelina pazarila LUKS NEKRETNINU U CENTRU BEOGRADA, zavirite u starletinu novu gajbu! (GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve pršti od modernosti i luksuza!

ODAKLE JOJ TOLIKE PARE?! Poršelina pazarila LUKS NEKRETNINU U CENTRU BEOGRADA, zavirite u starletinu novu gajbu! (GALERIJA)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Shutterstock

Nekadašnja takmičarka rijalitija "Elita 7" i dobro poznata starleta Slađa Lazić nedavno je postala glavna tema medija, nakon što je navodno primila izuzetno skupocen poklon - luksuzni automobil za koji se šuška da je pristigao od tajanstvenog bogataša i tajkuna. Slađa, koja je svojim izgledom i energičnim karakterom uvek privlačila pažnju, sada je ovim poklonom izazvala pravu medijsku pompu i brojne spekulacije.

Foto: printscreen/RTVPink

Poršelina

Slađa Lazić je tokom svoje karijere stekla reputaciju zbog svog provokativnog izgleda i odlučnog ponašanja. Njen rad u rijaliti programima bio je veoma primetan, a nakon završetka "Elite 7" postala je još poznatija kao starleta. Međutim, najnoviji događaj koji je privukao pažnju javnosti jeste pomenuti poklon, koji  je izazvao brojne glasine i nagađanja o identitetu misterioznog bogataša koji je odlučio da je obraduje ovim ekskluzivnim darom.

Dok se medijska prašina još uvek nije slegla, Slađa je odlučila da podeli sa svima svoje novo luksuzno stambeno rešenje koje se nalazi u samom centru prestonice. Na društvenim mrežama je objavila slike svog novog stana, koji odiše prefinjenim luksuzom i modernim dizajnom. Stan je uređen s puno pažnje i stila, sa dominacijom crnog mermera i belih zidova koji su savršeno usklađeni sa narandžastim akcentima, uključujući veliki krevet u toj boji.

- Samo neki luksuz, šta je ovo?! - napisala je poršelina u svojoj objavi.

Pored toga, stan je opremljen sa vrhunskim sadržajima kao što su džakuzi i sauna, a kuhinja je moderni model sa svim potrebnim aparatima. Posebnu pažnju privlače dve barske stolice i dve čaše za penušavac postavljene pored kade, što je podstaklo mnoge da spekulišu o mogućoj romantičnoj vezi između Slađe i njenog misterioznog poklonodavca. Ovaj detalj je samo pojačao interesovanje medija i javnosti, koji sada još više žele da otkriju identitet tajanstvenog donatora i eventualno otkriju više o Slađinom novom životnom stilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Awa

19.08.2024 23:12

A ona dosla u stan na dan, cekao je klient..

Odgovori 11 0