SPREMA SE IZDAJA VEKA! Aneli će najbliži zabiti NOŽ U LEĐA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I ne sluti šta se dešava s Urošem Stanićem!

SPREMA SE IZDAJA VEKA! Aneli će najbliži zabiti NOŽ U LEĐA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli

Bivši učesnici "Elite 7" Aneli Ahmić i Uroš Stanić obnovili su odnos, ali će uskoro pući tikva između njih dvoje. Naime, kako Skandal saznaje, trešće se ceo region. Prema tvrdnji njihovih izvora, u pitanju je više nego mahinacija:

- Uroš je zaljubljen u nekog lika već godinama. Još pre nego što je ušao u "Elitu 7", njih dvoje su bili u kontaktu, ali je to samo bio flert s Uroševe strane jer taj muškarac nije "u fazonu", već strejt. Međutim, kada je izašao iz "Elite", taj lik mu se javio i odmah mu rekao da mu se dopada Aneli, a Uroš je brže-bolje obećao da će da ih spoji. Zbog toga se i ne odvoja od Aneli. Pa setite se samo da njih dvoje odmah po završetku "Elite" i nisu bili u kontaktu, već su obnovili kontakt tek nedavno - priča izvor gorepomenutog lista.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli ne sluti šta je čeka

Da se Uroš i Aneli ne odvajaju, , to se vidi i po njihovim društvenim mrežama, gde pokazuju da bukvalno zajedno putuju i žive. Na jednoj od objava Uroš je i snimio nekog nabildovanog muškarca koji vozi Anelina kola, a izvor gorepomenutog lista tvrdi da bi to mogao da bude ovaj kome se Aneli i svidela, ali ona ne zna da ista osećanja prema njemu gaji i Uroš, jer on to od nje krije:

- On bi iskoristio priliku da proba da što više vremena provodi u njihovom društvu, ne bi li ga prigrabio za sebe. Uroš je ubeđen u to da može da promeni orijentaciju onoga ko mu se sviđa. Ne znam šta je radio u prošlosti, ali nije isključeno da se to i dogodi. Zato i gleda da provodi što više vremena sa njima zajedno, ne bi li mu ušao pod kožu - dodaje izvor.

Republika

Foto: instagram.com/urosstanicus

Uroš Stanić će izdati Ahmićevu

S obzirom na to da je Aneli vrlo osetljiva na takve stvari, kad bude otkrila koji su tajni planovi i kada bude pukla tikva među njima, desiće se svašta. Aneli nije nimalo slatka. Pa setite se samo kako je prošla Stanija kada joj je otela bivšeg dečka, a šta će biti biti sa Urošem, o tome tek možemo da razmišljamo. To će sigurno biti tema za ovu vrelu jesen, jer će izgleda oboje ući ponovo u rijaliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading