MILJANA KULIĆ UMALO NIJE UGROZILA ŽIVOT SINU?! Nišlijka se zaletela prema detetu, detalji LEDE KRV U ŽILAMA! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljani je majka nekoliko puta skrenula pažnju da ne treba da vozi brzo jer je u blizini dete.

MILJANA KULIĆ UMALO NIJE UGROZILA ŽIVOT SINU?! Nišlijka se zaletela prema detetu, detalji LEDE KRV U ŽILAMA! (FOTO)

Foto: instagram.com, zadrugaofficial

Bivša učesnica rijalitija "Elita" Miljana Kulić umalo nije opasno povredila sina Željka nakon što se na njega zaletela električnim trotinetom u dvorištru porodične kuće u Nišu! Kako saznajemo, rijaliti-zvezda se u dvorišti vozikala kada je izgubila kontrolu nad trotinetom, a manijačila se uprkos apelima majke Marije da ne vozi brzo s obzirom na to da je delovalo da je nestabilna i da ne zna dobro da upravlja njime. 

Foto: Instagram.com

Marija Kulić i Ivan Marinković

 

- Miljani je majka nekoliko puta skrenula pažnju da ne treba da vozi brzo jer je u blizini dete. Ona je naravno nije slušala, pa je u jednom trenutku, vozeći se, krenula prema malom Željku i umalo ga nije udarila. Drama se odvijala u dvorištu jer su se svi isprepadali, a pri velikoj brzini mogu da nastanu velike povrede u slučaju sudara, a kada je dete u pitanju vrlo ozbiljne stvari - priča izvor.

Foto: Instagram.com

Miljana Kulić i Ivan Marinković

 

Inače, podsetimo, otkako su se pomirili Miljana Kulić i Ivan Marinković već su skovali i pakleni plan kako će da se urote protiv Marka Đedovića i Anđela Rankovića, koje prozivaju da su u gej vezi, pa su im javno zapretili da će im se tek naći na tapetu.

Naime, njih dvoje imaju nameru da se obračunaju sa bivšim cimerima sa kojima su se već prepucavali, a Ivan je imao nameru da i Anđelovoj devojci Aniti Stanojlović zabiberi čorbu u emisiji "Narod pita" u kojoj je trebalo da se suoče, ali je on u poslednji čas otkazao gostovanje. 

Ipak, zaveru koju su skovali, sprovešće u delo, kako na društvenim mrežama, tako i u novoj sezoni rijalitija, koja će za njihove protivnike, kako kažu, biti paklena kad se oni udruže.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bojan

13.08.2024 17:04

Opasna za okolinu.