"SRAM GA BILO, NASRNUO NA ŽENU!" Oglasio se Zola nakon što je ŠOK-SNIMAK ISPLIVAO U JAVNOST - dramom krči put u Elitu 8?! (GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezapamćeni skandal potresao čitav region!

"SRAM GA BILO, NASRNUO NA ŽENU!" Oglasio se Zola nakon što je ŠOK-SNIMAK ISPLIVAO U JAVNOST - dramom krči put u Elitu 8?! (GALERIJA)

Foto: printscreen

Sinoćni gosti emisije "Narod pita" bili su Jovana Tomić Matora, Stefani Grujić i Danijel Dujković Munjez, bivši takmičari "Elite", što je dovelo do izuzetno uzbudljive diskusije. Jovana Tomić Matora je iznenadila čitav auditorijum, kao i sev u studiju kada je otvoreno izjavila da nema nameru da se obraća Danijelu Dujkoviću Munjezu, ocenjujući njegove postupke kao neosnovano prozivanje i ismevanje. Ova izjava je u velikoj meri uticala na tok emisije i izazvala burne reakcije među gostima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Narod pita

Munjez je, sa svoje strane, odlučio da iznese svoje mišljenje o Matorinom "neuspehu" tokom sedam godina, što je dovelo do oštrih konfrontacija između njih dvoje. Munjez je direktno kritikovao profesionalne uspehe Matore, što je izazvalo dodatnu napetost u studiju. Matorin odgovor bio je veoma žustar, a situacija je dodatno eskalirala kada je Jovana pitala Munjeza o njegovim stavovima prema njoj i njenim postupcima.

- Alo, ti si mene podržavao! A sada ovako... Šta imaš protiv dve devojke? - upitala je Jovana, očigledno frustrirana njegovim stavom.

Munjez je odgovorio: "Nemam ništa protiv njih, imam problem sa tvojim stavom", što je dodatno pogoršalo situaciju. Njegova izjava da su se Matorini roditelji "odrekli" svoje ćerke samo je dodala ulje na vatru.

- Kome, bre? Koga su se roditelji odrekli? - uzviknula je Matora, dok je atmosfera u studiju postajala sve napetija. Obezbeđenje je moralo da interveniše kada su se Matora i Munjez fizički sukobili.

Snimak je za kratko vreme preplavio društvene mreže, a stranica koja se bavi popularnim rijalitijem posebno je istakla ovu situaciju.

"Sram ga bilo, da nasrne na ženu! Misli da će dobiti poene. Matora je omiljena kod publike! Ne možete joj ništa, šta si se prImio?! Zbog ulaska u "Elitu 8" da se pokažeš kao razjareni bik", "Ovaj žutokljunac nasilnik žešći, samo na žene sme širiti krila, a kopa kao krtica da uđe u Elitu  8", "Prvo je on nju odgurnuo, odletela je... ", "Ovaj Munja je takav nasilnik... odvratan lik... išao je na Bojanu, Malivuk, malog Uroša... bolesnik ljigavi", "Nikada nisam niti jedan pozitivan komentar pročitala za ovog Munjeza, da li je to moguće? Niti jedan. Taj dečko je vrlo odvratan, počevši od onog njegovog glasa koji probija bubne opne, pa do nasilničkog ponasanja. Vrlo, vrlo loša osoba", nizali su se komentari na pomenutoj mreži. Međutim, jedan komantar se potpuno izdvojio u moru drugih, a to je komentar profila koji je na Instagramu potpisan kao "Zola_pobednik".

- Nasilnik ide na žensko! Užas - glasio je Zolin komentar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading