MIONA I ŠA KRIJU MRAČNU ISTINU O NJENIM RODITELJIMA! Reper ne sme da pisne, ono što se desilo u PORODIČNOM domu će šokirati!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša otkrio da mu Miona ne dozvoljava da priča o njenoj porodici.

MIONA I ŠA KRIJU MRAČNU ISTINU O NJENIM RODITELJIMA! Reper ne sme da pisne, ono što se desilo u PORODIČNOM domu će šokirati!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, tikok

Ša i Miona

Kako su već i sami otkrili u jednoj emisiji, Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša pripremaju zajedničku pesmu, kojom će se vratiti na scenu, a reper je sada za medije otkrio nove detalje. Naime, on tvrdi da su Miona i on vredno radili na ovom hitu, kojim će pokoriti estradu, a on se maksimalno potrudio da pesma odgovara i njemu i njoj, s obzirom da su drugačijeg senzibiliteta, pa mnoge zanima kako će zvučati u duetu. 

Kakva je to pesma, sa Mionom ili sam?

- Da, da, Miona i ja baš smo pripremili ozbiljnu pesmu, dosta smo uložili u to. Kad dođe vreme, sve ide planski, neće se izbacivati dok je letnji period, čekamo da se vrate svi sa odmora, pa da se lepo proprati to. Nije balada, brža je pesma, totalno je drugačija od svih, gledao sam da ne podseća ni na jednu. Gledao sam da odgovara i njoj i meni. Sve što radimo, radimo zajedno.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Reper je obećao Mioni da neće pričati na temu njenih roditelja, odnosno, da nikome neće otkrivati šta se dešava u njihovoj porodičnoj kući:

Je l' bila Miona u Kragujevcu kod njenih?

- Što se tiče odnosa sa njenim roditeljima, obećao sam njoj, to neću komentarisati, to treba ona da komentariše - rekao je Ša za Pink.rs.

Je l' ste uživo dobili neki negativan komentar?

- Nijedan. Šta god neko da piše po internetu, to su gluposti, podrška je ogromna, što mi je drago zbog muzike, zbog nas dvoje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading