ŠOK-SNIMAK ISPLIVAO U JAVNOST!! Dohvatila Marinkovićeva stopala, pa postupkom ZGROZILA ČITAVU NACIJU! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su se pitali zašto je uopšte ovo isplivalo u javnost!

ŠOK-SNIMAK ISPLIVAO U JAVNOST!! Dohvatila Marinkovićeva stopala, pa postupkom ZGROZILA ČITAVU NACIJU! (FOTO)

Foto: instagram.com/marijakulic_mtaz

Bivši učesnici rijalitija "ElitaMiljana Kulić i njen partner otac njenog sina Željko Ivan Marinković već neko vreme su nerazdvojni i trenutno žive zajedno u Nišu kod Miljaninih roditelja. Ova situacija je postala tema brojnih medijskih izveštaja, a najnovije informacije sugerišu da par planira važan korak u svom zajedničkom životu. Naime, u pripremama su za preseljenje u Beograd, što predstavlja značajan korak u njihovom životu i može značiti novu fazu u njihovoj vezi i životnom stilu.

Foto: Instagram.com/Ivan Marinkovic

Ivanov pedikir

Međutim, dok se pripremaju za ovaj važan korak, Ivan Marinković je nedavno uspeo da izazove veliku pažnju javnosti svojim neobičnim postupkom. Naime, Ivan, koji je poznat kao bivši takmičar iz rijalitija "Elita", odlučio je da podeli sa svojim pratiocima na Instagramu neobičan trenutak sa svog pedikira. Na svom profilu je objavio fotografije i video snimke na kojima se može videti kako mu kozmetičarka turpija pete. Ovaj trenutak je izazvao veliku pažnju i reakcije korisnika društvenih mreža, koji su komentarisali ovaj neočekivani i pomalo neobičan detalj iz Ivanovog života. Mnogi su ipak, bili iznenađeni i zgroženi potrebom da ovakav detalj zabeleži.

Ovakav potez, iako možda deluje trivijalno, dodatno je osvetlio svakodnevni život Ivan i Miljane, koji su u centru pažnje medija zbog svog učešća u rijalitiju, ali i sadašnjeg života. Preseljenje u Beograd, s druge strane, predstavlja veliki korak za ovaj par, a za prvi veliki korak očigledno je najbitnije imati isturpijana stopala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Snezana

16.08.2024 09:36

Čudan neki kolektiv!