SAMIR RAMOVIĆ HITNO TRAŽI DONORA, SITUACIJA JE ALARMANTNA! Oglasio se, pa otkrio UZNEMIRUJUĆE detalje!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samir Ramović zatražio pomoć.

SAMIR RAMOVIĆ HITNO TRAŽI DONORA, SITUACIJA JE ALARMANTNA! Oglasio se, pa otkrio UZNEMIRUJUĆE detalje!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Samir Ramović

Bivši učesnik rijaliti programa "Elita", Samir Ramović, nedavno se obratio javnosti povodom zdravstvenih problema sa kojima se suočava. Naime, njegov kolega iz rijalitija, Marko Janjušević Janjuš, je otkrio da je Samir ostao bez oba bubrega i da mu je neophodna pomoć u vidu donorskog bubrega. Samir je potvrdio ove informacije i istakao da mu je neophodan bubreg sa krvnom grupom B.

Samir je otkrio da se sa problemima sa bubrezima suočava još od malih nogu, a sada mu je neophodna dijaliza ili eventualno transplantacija bubrega. On je istakao da je bio nemaran prema svom zdravlju, te da je neadekvatna ishrana i intenzivno treniranje dovelo do pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja. Takođe, istakao je da je njegov otac potencijalni donor, ali da zbog svojih godina postoji određeni rizik.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Samir Ramović

 

U svom obraćanju, Samir je apelovao na ljude da mu pruže podršku i pomoć u potrazi za donorskim bubregom. Istakao je da je neophodan bubreg sa krvnom grupom B, te da je svestan ozbiljnosti situacije. Takođe, istakao je da je svestan svojih grešaka u nezi sopstvenog zdravlja, te je ovom prilikom upozorio druge ljude da vode računa o svom fizičkom stanju i pravilnoj ishrani.

- Tačno je sve što ste saznali u emisiji. Bubrezi mi rade 10%, čekam dijalizu, ali sam hteo da nađem jedan bubreg za transplataciju pre nego što krenu te terapije. Imao sam ja ovaj problem još kad sam imao 6 godina, pa onda na kraju osnovne, i eto sad posle Elite. Otišao sam kod lekara i video da mi je kreatin u krvi 600, a bio je 200. Potreban mi je donor sa krvnom grupom B. Moj otac odgovara, ali on je malo stariji čovek. Videćemo šta će biti. Bio sam nemaran, jeo sam piletinu i protein i trenirao sam kao lud, a ne bi smelo. Ipak imam 37 godina, to su godine, organi stare - rekao je Samir Ramović za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading